Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Τούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Τούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό

Ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Η Χρύσα καταλήγει όχι με έναν αλλά με δύο συγκάτοικους, που απ’ ό,τι φαίνεται κάτι της κρύβουν.

Την ίδια ώρα, η Αγγέλα κρυφακούει και μαθαίνει τι κρύβουν τόσο καιρό ο Ηλίας και ο Σίμος απ’ όλο το χωριό. Η Τούλα, πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών, αλλά τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα, αφού η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έρωτά της για τον παπά!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Σύλβια είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσα στον παπά και στη Βαλέρια, πριν γίνει το μοιραίο. Και ο Σίμος, όμως, είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές, γι’ αυτό αποκηρύσσει τη μαμασίτα και τον πατέρα του και ανακοινώνει δικό του ριζοσπαστικό και ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τη στήριξη του Παναγή.

Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος και κλείνει κρυφά ραντεβού για εξετάσεις, μιας και ο δασονόμος μας είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Τζώρτζης είναι κι αυτός πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και προτείνει στη Χρύσα να συγκατοικήσουν οι δυο τους, κάνοντας έξαλλο τον Κανέλλο. Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να συναντήσει τη Βαλέρια, η οποία πάλι κάτι σκαρώνει.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved