Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό μας και οι υποψήφιοι, όπως και οι υποστηρικτές τους, βρίσκονται σ’ αναμμένα κάρβουνα. 

Στη χειρότερη μοίρα απ’ όλους βρίσκεται ο Σίμος, ο οποίος έχει αγανακτήσει χωρίς μπίρα και χωρίς Τούλα. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης, που έχει κουραστεί στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, η οποία ζει το δράμα της με τον παπά και δεν μιλιέται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κατερίνας μόνο καλά δεν είναι και η γιατρέσσα μας είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε δύσκολη θέση είναι και ο Τίμος Μαργκαρί όμως, ο οποίος δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό του και αποφασίζει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ακυρώσει την υποψηφιότητά του. Η Αγγέλα, πάλι, έχει αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθεια του Ανδρέου, αλλά μια ανάμνηση από το παρελθόν θα την ταρακουνήσει και θα τη βάλει σε υποψίες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό. Ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Η Χρύσα καταλήγει όχι με έναν αλλά με δύο συγκάτοικους, που απ’ ό,τι φαίνεται κάτι της κρύβουν.

Την ίδια ώρα, η Αγγέλα κρυφακούει και μαθαίνει τι κρύβουν τόσο καιρό ο Ηλίας και ο Σίμος απ’ όλο το χωριό. Η Τούλα, πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών, αλλά τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα, αφού η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έρωτά της για τον παπά!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved