Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος κλείνει τον Ιάσονα στη φυλακή!
Media

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος κλείνει τον Ιάσονα στη φυλακή!

Έρωτας Φυγάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Open. Διαβάστε όλα όσα θα συμβούν στο άμεσο μέλλον στους ήρωες της ενδιαφέρουσας ιστορίας. 

Ο Ζαφείρης ενημερώνει τον Μάρκο για την πρόθεση του Ιάσονα να καταστρέψει τον πορτοκαλεώνα του, αλλά λίγη ώρα μετά βρίσκεται νεκρός. Όταν ο Στέφανος μαθαίνει για αυτή την εξέλιξη, καταγγέλλει τον Ιάσονα και τον κλείνει στη φυλακή! Παράλληλα, η Ελπίδα κλειδώνει την Άννα στο δωμάτιό της, αλλά εκείνη καταφέρνει να το σκάσει.
Ο Ιάσονας καταστρώνει ένα αδίστακτο σχέδιο, προκειμένου να διαλύσει τη συνεργασία του Μάρκου με τον μεγαλύτερο εξαγωγέα της περιοχής. Συγκεκριμένα, δίνει ρητή εντολή στους άντρες του να πάνε και να καταστρέψουν τον πορτοκαλεώνα του μεγάλου εχθρού του. Γρήγορα, ο Ζαφείρης μαθαίνει για αυτή την εντολή και ενημερώνει σχετικά τον Μάρκο, προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Αμέσως, λοιπόν, ο Μάρκος και οι έμπιστοί του προλαβαίνουν τους άντρες του Ιάσονα και τους σταματάνε, ενώ το ίδιο βράδυ κάποιος δίνει εντολή θανάτου για τον Ζαφείρη. Την επόμενη μέρα, ο Ιάσονας προσπαθεί να μπλέξει τον Μάρκο να πάρει δάνειο από την τράπεζα, με σκοπό να χρεοκοπήσει και να αγοράσει ο ίδιος το εργοστάσιό του, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. Ωστόσο, ο Μάρκος μαθαίνει πως η Ελπίδα, ούσα σε απελπιστική κατάσταση, σκέφτεται να δεχτεί την πρόταση του Ιάσονα για να αγοράσει το σπίτι της και της προτείνει να το αγοράσει αυτός με τα διπλάσια χρήματα. Μέσα σε όλα αυτά, ο άντρας κάνει μία δεξίωση για να γιορτάσει την επιχειρηματική του σύμπραξη με έναν σπουδαίο επιχειρηματία. Γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, καλεί όλα τα σημαντικά πρόσωπα της περιοχής και φυσικά την οικογένεια Δεμερτζή.

Ο Στέφανος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του

Ο Ιάσονας, μετά τη νέα σύγκρουση που έχει με την Αλεξάνδρα, παίρνει την απόφαση να προσλάβει μία καινούργια νταντά, για να βοηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού τους. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια σε πολλούς. Ταυτόχρονα, ο Νικόλας ενημερώνει τον Στέφανο για την άγρια δολοφονία του Ζαφείρη και εκείνος, δίχως να χάνει πολύτιμο χρόνο, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Κατηγορεί αυτόν που ο ίδιος θεωρεί δολοφόνο και τον καταγγέλλει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιάσονα. Ύστερα, ο τελευταίος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ το νέο δεν αργεί να κυκλοφορήσει σε όλη τη Μεσσηνία. Η μητέρα του, η Μαργέτα, είναι σίγουρη για την αθωότητα του αγαπημένου της γιου. Έτσι, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τη φήμη τους και να μην υπάρξουν επιπτώσεις, ενώ παράλληλα ψάχνει τρόπο για να τον βγάλει από τη φυλακή όσο πιο άμεσα γίνεται. Επιπλέον, βρίσκει επιτέλους τον μάρτυρα της δολοφονίας του άντρα της, ο οποίος της αποκαλύπτει όσα φοβόταν να μάθει για τον χαμό του. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η σκληρή γυναίκα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα πάντα. Αργότερα, μία έντονη αδιαθεσία που έχει το μωρό ανησυχεί τη νέα νταντά και το πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να ενημερώσει τη Μαργέτα. Έτσι, εκείνη πιστεύει ότι η Αλεξάνδρα το ’σκάσε με το μωρό από το αρχοντικό και αντιδρά σπασμωδικά.

Η Μαργέτα πείθει τον Στρατό, να φορτωθεί τον φόνο του Ζαφείρη

Ο Μάρκος είναι διατεθειμένος να προχωρήσει τη ζωή του και γι’ αυτό επιδιώκει μία νέα συνάντηση με την Ευγενία, που έχει αρχίσει να του αρέσει πολύ. Μάλιστα, δεν διστάζει να την προσκαλέσει στο σπίτι του, για να δειπνήσουν μαζί, και εκείνη δέχεται. Λίγο μετά, λοιπόν, ο Μάρκος περιμένει την Ευγενία και θέλει να είναι όλα τέλεια. Παράλληλα, η Ελπίδα κλειδώνει την Άννα στο δωμάτιό της, αλλά εκείνη καταφέρνει να το σκάσει με τον Νικόλα. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα παίρνει μία σημαντική πρωτοβουλία, προκειμένου να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή. Προτείνει στον Στρατή να μπει στη θέση του γιου της στη φυλακή, με αντάλλαγμα ένα κτήμα με σπίτι και δική του λίμνη στο Νέο Κιάρι. Και έτσι γρήγορα, καταφέρνει να τον πείσει να φορτωθεί τον φόνο του Ζαφείρη. Μόνο που ο Ιάσονας αρνείται να το δεχτεί. Μάλιστα, επαναλαμβάνει στη μητέρα του ότι δεν έκανε τον φόνο και δεν δέχεται κανείς να πάρει τη θέση του και να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την αθωότητά του. Αργότερα, ο Στέφανος καταφέρνει και ανακαλύπτει τον δολοφόνο κι έτσι ο Ιάσονας αποφυλακίζεται. Η αποφυλάκισή του, όμως, οδηγεί τον άντρα σε μία μεγάλη σύγκρουση με τη Μαργέτα. Τόσο μεγάλη, που ο Ιάσονας αναγκάζεται να πάρει την Αλεξάνδρα και το μωρό και να φύγουν από το αρχοντικό. Μία εξέλιξη που αναστατώνει ιδιαίτερα τη Μαργέτα, καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει τον γιο της και όχι να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved