Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει την παράνομη σχέση της με τον Σταυρίνο!
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει την παράνομη σχέση της με τον Σταυρίνο!

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή λέει κάποια πράγματα στην ηγούμενη που φουντώνουν ακόμη περισσότερο την κόντρα τους, με αποτέλεσμα η τελευταία να ζητήσει τη μετάθεσή της. 

Παράλληλα, η Γιάννα αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ευτυχία τα πάντα σχετικά με τον λόγο για τον οποίο γύρισε στο χωριό, τον κίνδυνο που διατρέχει, καθώς και την παράνομη σχέση της με τον Σταυρίνο...

Ο Βίκος ενημερώνει την Αγγελική ότι βρίσκεται στη Γερακιανή. Η γυναίκα πηγαίνει να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο που μένει, αγνοώντας πως ο Πέτρος την παρακολουθεί. Εκεί, ο νεαρός αντιμετωπίζει τον Βίκο και δεν αργεί να έρθει στα χέρια μαζί του. Η Αγγελική σαστίζει και δεν μπορεί να τους σταματήσει. Την ίδια στιγμή, στην Όλγα μπαίνουν διάφορες υποψίες για τη σχέση που μπορεί να έχει η Πολυξένη με τον Θέμη και αποφασίζει να το ψάξει. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αποκαλύπτει στην ηγουμένη ότι η Ελισάβετ και η Αυξεντία στέκονται στο πλευρό της όσον αφορά το σχέδιο του Γιώργου και εκείνη σαστίζει.

Στη συνέχεια, ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής και ο μητροπολίτης προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ εκφράζει τις αντιρρήσεις του. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της και δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Από την άλλη, η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία όλη την αλήθεια για τον λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον κίνδυνο που διατρέχει. Λίγο μετά, ο Γεράσιμος προτείνει μία καλή ιδέα στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημα της Γιάννας.

Σύντομα, ο Ζαμάφτας, ο άνθρωπος που απειλεί να σκοτώσει τη Γιάννα, βρίσκεται στο μαγειρείο μαζί με την οικογένειά της και την Τασούλα, αγνοώντας το σχέδιο που έχουν στήσει εις βάρος του. Κι αυτό γιατί, έπειτα από κάποιες εξελίξεις, ο άντρας πέφτει νεκρός και οι εμπλεκόμενοι ξεφορτώνονται το πτώμα του.

Η ηγουμένη μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις Πέτρου και Ελισάβετ

Ο Σαράντος, μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του μάθαινε να χρησιμοποιεί υπολογιστή, κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τη συσκευή. Κι αυτή τη βρίσκει στο παλιό φορτηγό του. Έκτοτε ο Σαράντος ψάχνει ένα-ένα τα αρχεία του υπολογιστή του πατέρα του και εντοπίζει ένα που απειλεί να φέρει στην επιφάνεια το φρικτό μυστικό που έκρυβε καλά.

Παράλληλα, η ηγουμένη σοκάρεται όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στο μοναστήρι και την επιπλήττει. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την παραπάνω αποκάλυψη και αυτό που δεν ξέρει είναι πως ο Πέτρος ετοιμάζεται να ξαναμπεί κρυφά στο μοναστήρι.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, η ηγουμένη και οι υπόλοιπες μοναχές παραφυλάνε για να τον πιάσουν στα πράσα και να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία. Σύντομα, λοιπόν, ο νεαρός συλλαμβάνεται!

Την επόμενη μέρα, η Γιάννα αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ευτυχία και όλη την αλήθεια για τον Σταυρίνο και την παράνομη σχέση που διατηρούσαν στο παρελθόν και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αργότερα, τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης παρατηρούν ότι η Πολυξένη λείπει ώρες από το σπίτι και, όταν επιστρέφει, τη ρωτούν πού βρισκόταν. Καμία απάντησή της, όμως, δεν είναι πειστική. Έπειτα, ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου...

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved