Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο φροντίζοντας τον Ιάσονα
Media

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο φροντίζοντας τον Ιάσονα

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (1/12) επεισόδιο.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο φροντίζοντας τον Ιάσονα με πολλή αγάπη. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη που της έσωσε τη ζωή καθώς και του παιδιού της. Ο Μάρκος τους βλέπει τυχαία στο νοσοκομείο, χωρίς να τον καταλάβουν, σε μια τρυφερή στιγμή και καταρρακώνεται.

Εξομολογείται στο Στέφανο ότι την σκέφτεται ακόμη. Αλλά αυτή έχει προχωρήσει. Ο Στέφανος τον συμβουλεύει να προχωρήσει κι αυτός. Πριν όμως το κάνει, σταματάει το αυτοκίνητο της Αλεξάνδρας με το δικό του, στον δρόμο. Τη ρωτάει αν είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της.

Αυτή του απαντάει με δυσκολία ναι, αλλά δεν λέει την αλήθεια. Έτσι κι αυτός ξεκινά μια γνωριμία με την Ευγενία, την γιατρό, που έχει αρχίσει να του αρέσει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος είναι θυμωμένος με τον Στέφανο, καθώς πήρε την πρωτοβουλία να παραγγείλει εκατό τόνους λάδι από την Κύπρο χωρίς να τον ρωτήσει. Ο Στρατής θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο του, για να ανατρέψει τον Σταύρο και να πάρει πίσω τη θέση του επιστάτη στα κτήματα.

Ο Ιάσονας πηγαίνει εκδρομή με την Αλεξάνδρα και το μωρό στην εξοχή, αλλά εκεί τα πράγματα θα πάρουν μια τελείως διαφορετική τροπή και οι τρεις τους θα βρεθούν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved