Ρένος Ρώτας: Αυτή είναι η σχέση του σήμερα με την Κλέλια Ανδριολάτου
Media

Ρένος Ρώτας: Αυτή είναι η σχέση του σήμερα με την Κλέλια Ανδριολάτου

 O Ρένος Ρώτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωινό Μας και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά τον χωρισμό τους.

Ο Ρένος Ρώτας είπε στην Φαίη Σκορδά: «Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής.»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ.»!

Και συνέχισε λέγοντας ο Ρένος Ρώτας: «Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει θέμα στην επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πράγματα που δε θα ασχοληθώ με το αν στενοχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει. Εγώ είμαι έτσι. Εμένα δε θα με πείραζε. Έχω μάθει να θωρακίζομαι όταν καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάτι αθώο και ειλικρινές»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved