Μικρούτσικος: «Είναι ύβρις για τον Θάνο να ασχολούμαι για το εάν με κάλεσαν στο Μουσικό κουτί»
Media

Μικρούτσικος: «Είναι ύβρις για τον Θάνο να ασχολούμαι για το εάν με κάλεσαν στο Μουσικό κουτί»

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο είχε η εκπομπή Μουσικό Κουτί, με την κόρη του Αλεξάνδρα, να μιλά για τον μπαμπά της.

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συγκινείται.

«Ακούω τραγούδια στο ραδιόφωνο και αλλάζω σταθμό. Δεν έχω καταφέρει να ακούσω ολόκληρο τραγούδι. Ακόμα και στο J2US μόλις είπαν την “Ρόζα” βρήκα να κάνω κάτι άλλο. Είναι αδυναμία. Δεν είναι ένα ξαφνικό γεγονός που το κουβαλάς. Είχε τον χρόνο του γιατί ήταν ένας καρκίνος που έδωσε μάχη. Ήταν ετοιμοθάνατος και έδινε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και έπρεπε να πει τους “7 νάνους”, που έπρεπε να σηκώσει το πιάνο πάνω και έτρεμαν τα χέρια του.

Και σήκωσε όλο τον κόσμο που τον χειροκροτούσε. Κάποια πράγματα πρέπει να αφοσιωθούν. Αυτή τη στιγμή μου είναι πιο εύκολο να κλαίω, αλλά μόλις ακούω το όνομα του Θάνου μου έρχεται μία συγκίνηση που με πνίγει, με κουκουλώνει και με σφίγγει στο λαιμό. Λίγες μέρες μετά τον θάνατό του έπαθα πνευμονικό οίδημα. Αλλά ξέρω ότι όλες τις ημέρες και τα βράδια καθόμουν και κοιτούσα τον τοίχο με τις σκέψεις μου, το έβλεπα να έρχεται», είπε και συνέχισε:

«Την εκπομπή Μουσικό κουτί δεν την είδα αλλά την σκεφτόμουν την ώρα που γινόταν. Καθόμουν και έβλεπα Σασμό, ποδόσφαιρο, τα έβλεπα λίγο μηδενικά. Ήξερα ότι θα μιλήσει η Αλεξάνδρα και ήθελα να δω πώς εκφράζεται για τον πατέρα της», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, τον ρώτησε αν τον κάλεσαν σε αυτή την εκπομπή, ο Ανδρέας, απάντησε πως: «Στη μνήμη του αδερφού μου, είναι ύβρις να ασχολούμαι με κάτι που λογικά έρχεται στο μυαλό σου, να δίνω πληροφορίες και να ξεφεύγει. Η ουσία του Θάνου και έτσι όπως άφησε το δαχτυλικό του αποτύπωμα είναι πέρα από ελλείψεις και τι μπορεί να έχει ο άλλος στο μυαλό του».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved