Τέλος η Μέρεντιθ από το Grey's Anatomy
Media

Τέλος η Μέρεντιθ από το Grey's Anatomy

 Grey's Anatomy: «Είμαι παντοτινά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε σε μένα, στη Μέρεντιθ Γκρέι» είπε η ίδια.

Όλα αυτά τα χρόνια τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς εσάς, τους καλύτερους θαυμαστές στον κόσμο. Κάνατε όλη αυτή τη διαδρομή φανταστική. Σας αγαπώ τρελά και σας εκτιμώ. Η σειρά πρέπει να συνεχίσει και θα επιστρέφω σε γκεστ εμφανίσεις».

Με αυτά τα λόγια η'Ελεν Πομπέο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και το «Grey's anatomy», τη δραματική σειρά που την έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη και μία από τις Νο1 σταρ τηςTV.

Το Grey's Anatomy είναι αμερικανική δραματική ιατρική τηλεοπτική σειρά. Ο τίτλος της σειράς είναι βασισμένος στο κλασικό ιατρικό βιβλίο ''Η Ανατομία του Γκρέι (Gray's Anatomy)''. Η σειρά εστιάζει στη ζωή της Δρ. Μέρεντιθ Γκρέι, την οποία υποδύεται η Έλεν Πομπέο, που άρχισε την καριέρα της ως χειρουργός στο φανταστικό νοσοκομείο Seattle Grace στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον.

Το Grey's Anatomy έχει γνωρίσει μεγάλη κριτική επιτυχία, συγκεντρώνοντας μεταξύ άλλων δύο Χρυσές σφαίρες (Καλύτερης δραματικής σειράς 2007 και καλύτερης δεύτερης γυναικείας ερμηνείας 2006), καθώς και δύο βραβεία Έμμυ (Καλύτερου casting 2006 και καλύτερης δεύτερης γυναικείας ερμηνείας 2007), με αποτέλεσμα να είναι η πιο επιτυχημένη ιατρική σειρά όλων των εποχών.

Στις 20 Απριλίου του 2018, η σειρά ανανεώθηκε από το ABC για 15ο κύκλο.Έτσι έγινε η μακροβιότερη ιατρική σειρά στην ιστορία παίρνοντας τον τίτλο από τον προηγούμενο κάτοχο το ''Στην Εντατική'' (1994-2009) με συνολικά 331 επεισόδια σε διάρκεια 15 κύκλων.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved