Άγρια γη: Η Ελπίδα έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα - Αποκλειστικό sneak preview
Media

Άγρια γη: Η Ελπίδα έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα - Αποκλειστικό sneak preview

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (1/12), η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) λέει στον Άρη (Σ. Μιχαήλ) ότι δεν τον εμπιστεύεται πια μετά τα τελευταία γεγονότα με την Όλγα (Ζ. Δούκα). Παράλληλα, ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) πλησιάζει τη Μυρτώ με ερωτική διάθεση που την αναγκάζει να αντιδράσει.

Ο Άρης προσπαθεί να παγιδεύσει την Όλγα να πάει στο τμήμα και να ομολογήσει για το τι συνέβη με τον Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος). Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) δέχεται να κάνει εξετάσεις και το αποτέλεσμα τον εκπλήσσει.

Η Ελπίδα έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα για την κατάσταση του Στάμου και το ότι δεν θέλει να τον δει να συνέρχεται. Η Άννα (Ν. Βραχάτη) εξομολογείται στον Μάνο (Θ. Πατριαρχέας) ότι δεν τα πάνε καλά με τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος), με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά.

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) λέει στην Ελπίδα πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξαναπερπατήσει ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) αν πάνε στη Βοστώνη, με απώτερο σκοπό να την κερδίσει πίσω. Η Όλγα βλέπει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Μυρτώς (Μ. Ζορμπά) και τα χάνει.

Ο Στάμου συνέρχεται και βλέπει την Ελπίδα που τον έχει επισκεφθεί. Εκείνη του λέει ότι θέλει να κάνουν μια νέα αρχή ως πατέρας και κόρη.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved