Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα ζει τους χειρότερους εφιάλτες

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Αγγέλα έχει καταλάβει ποιος ήταν το φάντασμα που βασάνισαν οι Πλατανιώτες το βράδυ της Αποκριάς, αλλά δέχεται να το «ξεχάσει» με τα απαραίτητα ανταλλάγματα. 

Την ίδια ώρα, τα ξαδερφάκια δέχονται να υποθηκεύσουν το σπίτι του παππού τους στον Ανδρέου, παρόλο που ο Παναγής δεν συμφωνεί και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Γνώμη προσπαθεί να αλλάξει και ο Ηλίας στο Σίμο, αλλά μάταια.

Η απόφαση του Μαργκαρί, να αποσύρει την υποψηφιότητα του και να ζήσει το πάθος με την Τούλα, είναι οριστική και αμετάκλητη. Η Κατερίνα πάλι, ζει τους χειρότερους εφιάλτες της, αφού ο γυναικολόγος δεν της δίνει ελπίδες. Ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος τώρα που οι υποψήφιοι είναι μόνο δύο; Ο Σώτος ή η Σύλβια;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό μας και οι υποψήφιοι, όπως και οι υποστηρικτές τους, βρίσκονται σ’ αναμμένα κάρβουνα. Στη χειρότερη μοίρα απ’ όλους βρίσκεται ο Σίμος, ο οποίος έχει αγανακτήσει χωρίς μπίρα και χωρίς Τούλα. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης, που έχει κουραστεί στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, η οποία ζει το δράμα της με τον παπά και δεν μιλιέται.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κατερίνας μόνο καλά δεν είναι και η γιατρέσσα μας είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Σε δύσκολη θέση είναι και ο Τίμος Μαργκαρί όμως, ο οποίος δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό του και αποφασίζει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ακυρώσει την υποψηφιότητά του. Η Αγγέλα, πάλι, έχει αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθεια του Ανδρέου, αλλά μια ανάμνηση από το παρελθόν θα την ταρακουνήσει και θα τη βάλει σε υποψίες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved