Αργυράκη: Το παρασκήνιο του φιλιού της με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο J2US! Τι είπε ο σύζυγός της;
Media

Αργυράκη: Το παρασκήνιο του φιλιού της με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο J2US! Τι είπε ο σύζυγός της;

Πώς αντέδρασε αλήθεια ο σύζυγός της Λευτέρης Νικόλιζας όταν η Μπέσσυ Αργυράκη φιλήθηκε σε κάποιο live του J2US παθιασμένα στο στόμα με τον παρτενέρ της Τόλη Παπαδημητρίου;

Όπως παραδέχεται η Μπέσσυ Αργυράκη, η αντίδραση του συζύγου της ήταν cool καθώς ο ίδιος γνωρίζει ότι όλα γίνονται στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής υπόστασης της αγαπημένης τραγουδίστριας. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη...

Μετά από το «DWTS» σας βλέπουμε στο «J2US». Πώς είναι αυτή η εμπειρία;

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το ένα ήταν μια πρωτόγνωρη συγκίνηση. Μου άρεσε ο χορός, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάρω τόσο μεγάλη χαρά από αυτό. Το δεύτερο είναι μια υπόθεση τραγουδιού που είναι κάτι το οποίο κάνω εκατό χρόνια τώρα και είμαι η δασκάλα. Έχω κάποιο παιδί για το οποίο νιώθω υπεύθυνη ώστε να το βγάλω βάσει των γνώσεών μου όσο γίνεται καλύτερο.

Τι έγινε με αυτό το παθιασμένο φιλί; Έγινε χαμός στα social media.

Έγινε χαμός ναι πραγματικά γιατί στα social media όταν βλέπουν κάτι τέτοιο, κάτι ακραίο (γέλια) γίνεται χαμός. Όπως και στο θέατρο, όταν το απαιτεί ο ρόλος, μπορεί να δοθεί ένα φιλί. Ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι και ηθοποιός σκέφτηκε ότι εκεί πήγαινε ένα φιλί. Δεν έγινε ξαφνικά, με είχε ενημερώσει και επειδή έδενε με τον στίχο, μου το έδωσε.

Ο Tόλης πάντως, ζήτησε συγνώμη από τον σύζυγό σας. Εκείνος την δέχτηκε;

Ναι, ο άντρας μου γνωρίζει ότι αυτά γίνονται όταν τα απαιτεί κάποια κατάσταση όπως αυτή. Όπως αυτό που έγινε στο «Πρώτο μας πάρτι» με τον Μάκη Δελαπόρτα που ήταν και ο Ρόμπερτ, τελειώνοντας το «Σαν είναι όνειρο», δίναμε και ένα φιλί. Τώρα κάτι τέτοιο προμήνυε και ο στίχος και έτσι ο Τόλης μου έδωσε ένα φιλί. Του πρότεινα κι εγώ στο επόμενο να του δώσω ένα χαστούκι αλλά μου είπε ότι δεν μπορώ να του το ρίξω θεατρικά και ότι δεν έχω σκοπό να φάω ένα τέτοιο χαστούκι. Η αλήθεια είναι πως θεατρικά δεν ξέρω να χαστουκίζω. Επειδή μπορεί να ήμουν και πολύ άγαρμπη σταμάτησε εκεί το σενάριο το δικό μου.

Με τον σύζυγό της σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους.

Άρα ο σύζυγος δεν τα σχολιάζει αυτά; Τα προσπερνά;

Τα προσπερνάει γιατί μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρει ότι όλα αυτά είναι ένας ρόλος.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved