Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το... χαφιεδιλίκι της Άσπας στον Παυλή για την Αργυρώ! Επικά σχόλια
Media

Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το... χαφιεδιλίκι της Άσπας στον Παυλή για την Αργυρώ! Επικά σχόλια

Σασμός: Όλο και πιο πολύ αντιπαθής γίνεται η Άσπα στις καρδιές των φανατικών τηλεθεατών που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κάνει τόσο κακό στην ξαδέλφη της, Αργυρώ. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άσπα γυρνώντας στο σπίτι των Βρουλάκηδων άκουσε την Αργυρώ να λέει στη μητέρα της, Μαρίνα ότι αποφάσισε να πουλήσει στον Αστέρη και τους Σταματάκηδες την περιουσία που της άφησε ο Άγγελος στη διαθήκη του.

Μία περιουσία που έχει φέρει ξανά αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες και την Αργυρώ σε μεγάλο δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει. Όλοι την πιέζουν, λέγοντάς της την άποψή τους όμως εκείνη αποφάσισε πως ήθελε να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες προκειμένου να σταματήσει ο κύκλος αίματος που πάει να ξεκινήσει.

Μόνο που η Άσπα, η οποία διψάει ακόμα για εκδίκηση καθώς θεωρεί υπεύθυνους τους Σταματάκηδες για τον θάνατο του Άγγελου που τόσο πολύ αγάπησε, όταν την άκουσε να το λέει στη μητέρα της όρμηξε κατά πάνω της και προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά είπε τα πάντα στον Παυλή ο οποίος φυσικά είναι ορκισμένος εχθρός των Σταματάκηδων.

Η κίνησή της αυτή, εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό που φυσικά δεν σταμάτησε να σχολιάζει διάφορα στο Twitter. Το τι... άκουσε η Άσπα για τη συμπεριφορά της δεν λέγεται!

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved