Ποιoς είναι πρωινιάτικα: Η άυπνη Μαγγίρα, ο «γέρος» Μακαλιάς και το «δράμα» του Χατζηδάκη
Media

Ποιoς είναι πρωινιάτικα: Η άυπνη Μαγγίρα, ο «γέρος» Μακαλιάς και το «δράμα» του Χατζηδάκη

Μια παρέα "παιδική χαρά", αυτό είναι σίγουρο ότι ταιριάζει στην παρέα του "Ποιος είναι πρωινιάτικα". 

Η πρωινή εκπομπή του Open Tv με παρουσιάστρια την Μπέτυ Μαγγίρα, διανύει τη δεύτερη χρονιά της στον αέρα και το team της, με την προσθήκη του Παναγιώτη Χατζηδάκη έχει βρει αναμφίβολα τα πατήματά της.

Και μπορεί αυτό να μην αντικατοπτρίζεται απαραίτητα στα νούμερα τηλεθέασης, που η αλήθεια είναι οτι σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική ζώνη φέτος έχει σκαμπανευάσματα, αλλά το κανάλι που κάθε μήνα κάνει συναντήσεις με τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριές του εν είδει μίνι απολογισμού, είναι ικανοποιημένο από το προιόν που παρουσιάζεται στον αέρα και που αρκετές φορές καταφέρνει να "πάρει" κομμάτια της πίτας της τηλεθέασης των απέναντι.

Αναμφισβήτητα το "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μένει πιστό σε αυτό που πρεσβεύει εξ' αρχής. Μια διαφορετική πρόταση για την πρωινή ζώνη με άφθονο χιούμορ (όλοι έχουν διαφορετικό αλλλά συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους), αυτοσαρκασμό και το κέφι μιας παρέας. Με "μαέστρο" την Μπέτυ Μαγγίρα που φέτος είναι ακόμα πιο άνετη και με τις γνωστές "θανατηφόρες" ατάκες της. Ακόμα και τις μέρες που έχει κοιμηθεί ελάχιστα - μητέρα δύο παιδιών γαρ- το κέφι της είναι μεταδοτικό.

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Backstage στην πρωινή εκπομπή του Open Tv

Την ημέρα που κατοικοεδρεύσαμε στο πλατό τους απουσία πήρε η Μαρία Αντωνά που ταλαιπωριόταν από ίωση και έμεινε σπίτι. Γεγονός που άγχωνε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Μακαλιά καθώς βλέπει να περιτριγυρίζεται από ιώσεις (μόλις την προηγούμενη μέρα είχε ακυρωθεί και η παράσταση όπου συμπρωταγωνιστεί λόγω ασθένειας συντελεστή) και με ένα ασαράντιστο μωρό στο σπίτι και τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη λεχώνα, το μόνο που δεν χρειάζεται είναι σίγουρα οποιαδήποτε ασθένεια.

Γι' αυτό και αυτό το διάστημα είναι πολύ προσεχτικός και ο ίδιος και οι γύρω του. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Δημήτρης Σαράντος κρατούν αποστάσεις και προσέχουν και οι ίδιοι πολύ.

Ποιον πιάσαμε να τσιμπολογάει από το πρώτο κιόλας break; Γιατί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης φωνάζει τον Δημήτρη Μακαλιά "γέρο" και τι δράμα περνάει σε αυτό το πλατό; Η Μπέτυ Μαγγίρα μας τα αποκάλυψε όλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved