Άγρια γη: Η ξαφνική άφιξη στην Άγρια Πλαγιά ξεσηκώνει τους πάντες
Media

Άγρια γη: Η ξαφνική άφιξη στην Άγρια Πλαγιά ξεσηκώνει τους πάντες

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (5/12), η ξαφνική άφιξη του Βλάσση στην Άγρια Πλαγιά, που συστήνεται σαν Νικόλας Γαλάνης, θα τους ξεσηκώσει όλους.

Η Ελπίδα ευτυχισμένη, νιώθει πως δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της.
Η Όλγα όμως τον βλέπει με καχυποψία, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κτήμα τον υποδέχονται με αγάπη.

Ο Θωμάς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου, και ο Άρης θα χρειαστεί να ξεσκεπάσει τον Βλάσση χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια γη είδαμε...

Ο Βλάσσης (Ι. Παπαματθαίου) προσποιείται τον Νικόλα Γαλάνη και η απρόσμενη άφιξή του στο σπίτι της Όλγας (Ζ. Δούκα) σηματοδοτεί ανατροπές κι εξελίξεις όχι μόνο για τη ζωή της, αλλά για τη ζωή όλων στην Άγρια Πλαγιά.

Ο Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος) πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη) κι ο θάνατός του γίνεται αφορμή για έντονη σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και στην Όλγα.

Η Ελπίδα την κατηγορεί και η Όλγα ανησυχεί πως θα χάσει την κόρη της. Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) συμπαραστέκεται στην Ελπίδα και κρύβει τον θυμό του, που η Όλγα τη γλύτωσε και πάλι. Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού), θέλοντας να μάθει την αλήθεια βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο εν αγνοία του Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος).

Παράλληλα, η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, για να δραπετεύσει από τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) , ενώ η Όλγα, από την πλευρά της, κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει την αναζήτηση για τη Μυρτώ. Η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) ανησυχεί μήπως ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) μάθει το παρελθόν της, ενώ ο Αντώνης αναθέτει στον Γιώργο μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας τον σοκάρουν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved