Της αγάπης μαχαιριά: Επανέρχεται η σειρά που έκανε την τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο
Media

Της αγάπης μαχαιριά: Επανέρχεται η σειρά που έκανε την τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο

Της αγάπης μαχαιριά: Η σειρά που έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, επανέρχεται.

Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση του δημιουργού, που επιβεβαιώνουν οι πρωταγωνιστές της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημιουργός σκέφτεται να επαναφέρει στη μικρή οθόνη μια μεγάλη του επιτυχία. Λίγοι όμως μέχρι σήμερα το έχουν καταφέρει καθώς είναι δύσκολο μετά από χρόνια να μαζευτεί εκ νέου το καστ της εκάστοτε σειράς. Ο Στράτος Μαρκίδης μάλλον θα είναι ένας από αυτούς τους λίγους αφού σκέφτεται μετά από 17 χρόνια να επαναφέρει τη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» στους δέκτες μας, πιθανόν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Προσοχή όμως, το σενάριο του νέου αυτού εγχειρήματος δεν θα αφορά στη συνέχεια της γνωστής ιστορίας, αλλά στην αρχή της. Όπως καταλάβατε θα παρακολουθήσουμε τη ζωή των ηρώων λίγο πριν ξεκινήσει το βαθύ μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών, των Σταματάκηδων και των Λεβεντογιάννηδων. Πριν δηλαδή τον παράνομο έρωτα που οδήγησε στη δημιουργία της βεντέτας. Λέγεται ωστόσο πως η νέα αυτή σειρά θα συστηθεί ως νέα στο κοινό αφού μάλιστα θα έχει και διαφορετικό τίτλο!

Οι δηλώσεις των παλιών πρωταγωνιστών

Η είδηση για τη δημιουργία της σειράς έγινε γνωστή και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι παλιοί πρωταγωνιστές που με δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν τις φήμες των νέων γυρισμάτων. Ένας από αυτούς, ο Νίκος Βερλέκης, φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ήταν μια σειρά πραγματικά εκπληκτική, η οποία νομίζω ότι θα ξαναγίνει. Ο Στράτος Μαρκίδης αλλά και η συγγραφέας έχουν στο μυαλό τους να κάνουμε την αρχή της σειράς», εννοώντας φυσικά πως θα είναι ξανά μέρος του καστ. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως ο νέος τίτλος έχει βρεθεί αλλά ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμος.

Εκτός από εκείνον, πριν λίγο καιρό και ο Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξή του είχε σταθεί στην επιτυχία που είχε κάνει η συγκεκριμένη σειρά, όμως δεν είχε κάνει περισσότερες δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή της. Όπως όλα δείχνουν, στη σειρά θα συμμετέχουν οι Τόνυ Δημητρίου, Πάνος Γκόγκος, Φάνης Κατέχος, Γιάννης Καρατζογιάννης κ.ά.

Αναμένετε για περισσότερες πληροφορίες, προσεχώς!

Διεθνής καριέρα

Είστε γελασμένοι αν νομίζετε πως η προβολή της συγκεκριμένης σειράς περιορίστηκε στα ελληνικά κανάλια. Η σειρά του Στράτου Μαρκίδη που αγαπήθηκε όσο λίγες και σε τηλεθέαση ξεπέρασε το 50%, ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2006 και ολοκληρώθηκε περίπου έναν χρόνο μετά.

Τα γυρίσματα πάντως είχαν ξεκινήσει από το 2005 καθώς ήταν απαιτητικά, δύσκολα και στην πλειονότητά τους νυχτερινά. Η σειρά πριν γίνει dvd έπαιξε στον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά και σε μεγάλο κανάλι της Σερβίας, σημειώνοντας εξίσου τεράστια επιτυχία. Εννοείται πως και το κανάλι του Αμαρουσίου έβαλε αρκετές φορές σε επανάληψη την ιστορία αυτή που είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού εκείνη την περίοδο.

Πηγή: tv 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved