Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Σιχαίνομαι τα γεράματα»
Media

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Σιχαίνομαι τα γεράματα»

Η σπουδαία ηθοποιός γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε στιγμές τόσο από τον τραυματισμό της όσο και από τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη δουλειά της.

Παράλληλα η Μαίρη Χρονοπούλου, σχολίασε και τον χρόνο που περνά λέγοντας χαρακτηριστικά πως σιχαίνεται τα γεράματα.

«Στο σινεμά δεν πλήττω. Βαριέμαι, πλήττω! Στο θέατρο μου αρέσουν οι πρόβες, η πρεμιέρα και οι πρώτες παραστάσεις. Μετά δεν αντέχω την αέναη επανάληψη του ίδιου και του ίδιου. Θέλω να πεθάνω», είπε και συνέχισε:

«Στο "Ορατότης μηδέν” ο Φίνος δεν πλήρωνε κομπάρσους για την κηδεία του θείου μου και περίμενα να μπει καμία κηδεία να "κολλήσω”. Τελικά μπήκε μια κηδεία, πήγα δίπλα στους συγγενείς και σκούπιζα τα δάκρυα μου. Δεν έχω αισθανθεί πιο δύσκολα στη ζωή μου», είπε για την πιο δύσκολη σκηνή ενώ για τον τραυματισμό της ανέφερε:

«Δεν θέλω να γεράσω, να ακολουθήσω το DNA των θηλυκών της οικογένειας μου. Είναι τραγικό. Η μαμά μου έφτασε 107 ετών, η γιαγιά μου 99,5 και η προγιαγιά μου 106. Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Θέλω να έχω ένα καλό τέλος. Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι αλλά προσπαθώ να μην είμαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved