Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Σύλβια έχει «όραμα» και κάνει το πρώτο της δημοψήφισμα ως πρόεδρος του χωριού, μιας και θέλει οι Πλατανιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αποφάσεις

Η Κατερίνα πάλι, έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού, και προσπαθεί να φέρει με τρόπο στον Παναγή το θέμα της παρένθετης μητέρας, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός. Ο Θοδωρής, από την άλλη, είναι πολύ θετικός και βάζει τις υπογραφές για την υποθήκη του σπιτιού, ενώ ο παπάς βάζει το χεράκι του και πείθει τη Βαλέρια να πληρώσει το φόρο που της ζητάνε για τη βρύση.

Την ίδια ώρα, ο Κανέλος βάζει να ξαναδεί το βίντεο με τη «δίδυμη αδερφή» της Σουτζούκη στο στριπτιζάδικο, μιας και έχει όλο και περισσότερες απορίες, ενώ ο Σίμος έχει μια μεγάλη ανησυχία, ότι η αστυνομική αρχή του τόπου θα πάρει χαμπάρι πως τη δουλέψανε ψιλό γαζί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αγγέλα έχει καταλάβει ποιος ήταν το φάντασμα που βασάνισαν οι Πλατανιώτες το βράδυ της Αποκριάς, αλλά δέχεται να το «ξεχάσει» με τα απαραίτητα ανταλλάγματα. Την ίδια ώρα, τα ξαδερφάκια δέχονται να υποθηκεύσουν το σπίτι του παππού τους στον Ανδρέου, παρόλο που ο Παναγής δεν συμφωνεί και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.

Γνώμη προσπαθεί να αλλάξει και ο Ηλίας στο Σίμο, αλλά μάταια.Η απόφαση του Μαργκαρί, να αποσύρει την υποψηφιότητα του και να ζήσει το πάθος με την Τούλα, είναι οριστική και αμετάκλητη. Η Κατερίνα πάλι, ζει τους χειρότερους εφιάλτες της, αφού ο γυναικολόγος δεν της δίνει ελπίδες. Ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος τώρα που οι υποψήφιοι είναι μόνο δύο; Ο Σώτος ή η Σύλβια;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved