Maestro-Παπακαλιάτης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Μαρίζα Ρίζου για τη συμβολή της στη σειρά
Media

Maestro-Παπακαλιάτης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Μαρίζα Ρίζου για τη συμβολή της στη σειρά

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (1-12) η φωνή της τραγουδίστριας «έντυσε» την ερωτική σκηνή Ορέστη- Κλέλιας και ο πρωταγωνιστής θέλησε να την ευχαριστήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντάς την τόσο για την υπέροχη φωνή της όσο και για την συμβολή της στη σειρά.

«Αυτό το δώρο μου το έκανε η Μαρίζα Ρίζου , μέσα σε ένα βράδυ όταν της ζήτησα αν μπορεί να διασκευάσει και να ερμηνεύσει το Can’t Help falling in Love with you για την ερωτική σκηνή Κλέλια-Ορέστη.

Όταν το ταλέντο δεν έχει όρια.
@marizarizouofficial 🎼🎬 Lady’s and gentleman the talented Mrs. @marizarizouofficial Her unique voice was a present for our love scene in Maestro.. #canthelpfallinginlove #coverby @marizarizouofficial Piano by @markos_chaidemenos @maestro.tvseries @megatvcom», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/ClqXIskgEzz

Στο έβδομο επεισόδιο… «Ένας απαίδευτος… βουλιάζει».

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved