Σπίτι με το Mega: Απόλυτη αποθέωση και επικά σχόλια στο Twitter για τις ερμηνείες του Νίνο!
Media

Σπίτι με το Mega: Απόλυτη αποθέωση και επικά σχόλια στο Twitter για τις ερμηνείες του Νίνο!

Σπίτι με το Mega: Φαίνεται πως ο Νίνο είχε λείψει πολύ στους φαν του καθώς τα σχόλια στο Twitter όσων παρακολουθούσαν απόψε (3/12) το μουσικό σόου, ήταν τουλάχιστον επικά!

Ο τραγουδιστής, ανανεωμένος, ειλικρινής και πάντα σταρ, υποδέχτηκε μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά στο πλατό του Σπίτι με το Mega τους φίλους του και φυσικά το κοινό που αγκάλιασε εδώ και είκοσι χρόνια το φαινόμενο Νίνο.

Ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός έκανε πολλούς τηλεθεατές να ανασύρουν μνήμες του παρελθόντος που φυσικά έχουν συνδέσει με μεγάλες επιτυχίες του.

Ο Νίνο, όχι μόνο δεν απογοήτευσε κανέναν αλλά σε ένα medley επιτυχιών του φαίνεται πως μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών, οι περισσότεροι από τους οποίους τον αποθέωσαν με σχόλια στο Twitter.

Μάλιστα, φαν των social media και ο ίδιος ο Νίνο, ο οποίος θέλει πάντα να έχει επαφή με το πιστό κοινό του, σε tweet που έκανε στο ξεκίνημα προβολής του αποψινού σόου, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θα σας διαβάζω παιδιά. Εύχομαι όλοι να είστε καλά, και όσοι δεν είστε, εύχομαι να γίνετε καλά γρήγορα. Υγεία, τύχη και καθαρό μυαλό. Σας αγαπώ».

Και φυσικά οι φαν του τον αποθέωσαν.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω την ώρα που ο Νίνο ερμήνευε αγαπημένες επιτυχίες του στις οθόνες μας:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Νίνο να ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved