Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη ζητά τη μετάθεση της Κασσιανής
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη ζητά τη μετάθεση της Κασσιανής

Τι θα δούμε σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, στη σειρά, Μαύρο Ρόδο 

Η Ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον Μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό.

Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλεξίας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει. Ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του. Η Ηγουμένη σοκάρεται, όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μονή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Η Γιάννα αποκαλύπτει στη μητέρα της όλη την αλήθεια για τον λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος, χωρίς να το καταλάβει, προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας. Ο Πέτρος συναντιέται με την Αγγελική στο ξενοδοχείο. Πώς θα αντιδράσει η Ηγουμένη στον ισχυρισμό της Κασσιανής ότι είναι στο πλευρό της η Ελισάβετ με την Αυξεντία; Οι ερωτήσεις του Μανόλη, για το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα, θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ. Ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στο μαγειρείο μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved