Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταγγελία σε ταξιτζή που τον απείλησε με όπλο
Media

Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταγγελία σε ταξιτζή που τον απείλησε με όπλο

O Γιάννης Στάνκογλου κατήγγειλε ταξιτζή που τον απείλησε με όπλο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής,Mega Καλημέρα μετά το απίστευτο περιστατικό που έζησε!

Το επεισόδιο με τον ηθοποιό συνέβη την Πέμπτη (1/12) στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα στην οποία κινείτο με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός των δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο Γιάννης Στάνκογλου επιχείρησε να καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του ταξί και τότε ο οδηγός του τον απείλησε με πιστόλι και τον εξύβρισε.

Ο ηθοποιός πρόλαβε και συγκράτησε τις πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί, πήγε στην Ασφάλεια και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την καταγγελία στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: Καταγγέλλει ταξιτζή ότι τον απείλησε με όπλο

Άφαντος ο ταξιτζής που απείλησε τον Γιάννη Στάνκογλου με πιστόλι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved