H ώρα της κρίσης για τα ριάλιτι! Πότε θα διεξαχθούν οι μεγάλοι τελικοί;
Media

H ώρα της κρίσης για τα ριάλιτι! Πότε θα διεξαχθούν οι μεγάλοι τελικοί;

Η αντίστροφη μέτρηση για τους μεγάλους τελικούς ξεκινά και το ενδιαφέρον για τους επίδοξους νικητές «μεγαλώνει»!

Ο Δεκέμβρης έκανε την εμφάνισή του και τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ, που μας συντρόφευσαν το πρώτο μισό της σεζόν, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές.

Το ριάλιτι μόδας του STAR, «GNTM», προγραμματίζεται να ρίξει αυλαία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Δύο 24ωρα πριν απ’ τα Χριστούγεννα και πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, το φορμάτ θα ολοκληρώσει την πορεία του και θα ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν, για τον Οκτώβριο του 2023. Μία κοπέλα θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει, ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ετήσιο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα spoilers, τα οποία φυσικά δεν επιβεβαιώνονται από το κανάλι, Μαρίτα Κατζητζιώτη, Μάρα Μάρλη, Αλεξία Τράικο, Κότυ Γουγούση και Βικτώρια Μυροφορίδου φτάνουν στην τελική πεντάδα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη θέση της νικήτριας. Η μεγάλη βραδιά, όπως και η ανακοίνωση, θα μεταδοθεί live ενώ έχουν ήδη γυριστεί οι δοκιμασίες του τελικού, με το STAR να κρατά... επτασφράγιστο το μυστικό.

Μετά την περίοδο των γιορτών, τη σκυτάλη θα πάρει ο νέος κύκλος του «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο επιστρέφει με τον πιο νόστιμο τρόπο για να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Στο ίδιο μετερίζι, στο STAR, τίτλους τέλους θα ρίξει και το ταξιδιωτικό πρότζεκτ «Asia Express» στις 11 Δεκεμβρίου. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα ανακοινώσουν το νικητήριο ζευγάρι, που μετά από τόσες δοκιμασίες και δυσκολίες στις τρεις χώρες της Ασίας, Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, μπόρεσε να φέρει εις πέρας τις δοκιμασίες μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Όπως όλα δείχνουν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster θα βρεθούν στην πρώτη θέση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και ο τελικός του «Just the 2 of us». To σόου του Νίκου Κοκλώνη στον ALPHA θα διασκεδάζει το κοινό και στις γιορτές, με τον παρουσιαστή και παραγωγό να κάνει πρόσφατα μια μεγάλη αποκάλυψη. «31 Δεκεμβρίου θα γίνει ο τελικός. Παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλάζουμε χρόνο και βγάζουμε νικητή», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μεγάλη βραδιά θα δώσουν το παρών όλα τα ζευγάρια (τόσο αυτά που πέρασαν όσο και οι φιναλίστ) αλλά και πολλοί καλεσμένοι-έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Φασουλής θα καθίσουν στις καρέκλες της επιτροπής και δεν θα προκαλέσει εντύπωση το αν υποδεχτούν κάποιον κριτή γκεστ στο πλευρό τους. Ο Νίκος Κοκλώνης, μεταξύ άλλων, θα μοιράσει δώρα και το μόνο βέβαιο είναι ότι το σόου θα διαρκέσει πολλές ώρες, ξεκινώντας από τις 20.00 και τελειώνοντας τις πρώτες ώρες του 2023. Όσον αφορά στο τι θα ακολουθήσει στον προγραμματισμό του ALPHA μετά το τέλος του μουσικού σόου, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όμως μην ξεχνάμε ότι υπάρχει στα σκαριά το φορμάτ «All together now» όπου ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κριτική επιτροπή που έχουμε δει καθώς θα φτάνει τους 100 σε αριθμό.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί, πάντως, το «Voice» του ΣΚΑΪ, που έχει αποφασιστεί ότι θα πάρει παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023. Το μουσικό σόου θα συνυπάρχει με το «Survivor All Star», που επιστρέφει στις αρχές Ιανουάριου, και η φημολογία για τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο... καλά κρατά. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονται σε συζητήσεις με δεκάδες πρόσωπα, καθώς το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου και μέχρι τότε θα περάσουν από το παιχνίδι 35-40 πρόσωπα.

Πηγή: Τύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved