Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωσα μουδιασμένα και στενάχωρα για τους συναδέλφους και την Ίνα Ταράντου»
Media

Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωσα μουδιασμένα και στενάχωρα για τους συναδέλφους και την Ίνα Ταράντου»

«Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» μας λέει η Μάριον Μιχελιδάκη στο Open.

Η δημοσιογράφος καταθέτει τον καλύτερο εαυτό της, μαζί με την ομάδα της, σε ένα infotainment μαγκαζίνο γεμάτο από ενδιαφέροντα θέματα. Ο δρόμος της δεν ήταν στρωμένος με ρόδα. Είχε συγκινήσεις αδρεναλίνη, αλλά και έντονο ανταγωνισμό και... αδειάσματα. Παρέμεινε όμως χαμογελαστή και έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα.

«Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» για δεύτερη σεζόν. Ποιες αλλαγές κάνατε στην εκπομπή σας;

«Πέρυσι ξεκινήσαμε τέλος Μαρτίου, οπότε η φετινή σεζόν είναι ουσιαστικά η εκκίνηση της εκπομπής. Εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολο ακόμη και ομάδα να στηθεί, ήταν σε μεταβατική φάση και το κανάλι. Φέτος ξεκινήσαμε πιο οργανωμένα, με καλύτερο σχεδίασμά και πολύ κέφι να κάνουμε παρέα το μεσημέρι στον κόσμο μέσα από μια εκπομπή infotainment»

Ποιες είναι οι δυσκολίες της εκπομπής;

«Μια ζωντανή εκπομπή ζυμώνεται κάθε μέρα μέχρι την ώρα προβολής - να προλάβεις τη φρέσκια είδηση, να βρεις θέματα που να αφορούν τον τηλεθεατή. Θέλω καθημερινά να μοιραζόμαστε όσα μας απασχολούν, όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, όσα θέλουμε να μάθουμε»



Τι απολαμβάνετε στην εκπομπή;

«Πάντα απολαμβάνω τον αέρα, την ένταση του ζωντανού, την ώρα που έχω απέναντι μου τον κόσμο. Την ώρα που είμαστε ένα με την ομάδα και επικοινωνούμε τη δουλειά που έχουμε κάνει»

Πριν από λίγες ημέρες, σταμάτησε η εκπομπή της Ινας Τορόντου. Πώς νιώσατε;

«Μουδιασμένα και στενάχωρα για τους συναδέλφους και την Ινα, που επί μήνες ήμασταν γείτονες στα διπλανά γραφεία και στο στούντιο. Δύσκολες καταστάσεις»

Έχετε βρεθεί ποτέ σε ανάλογη κατάσταση;

«Σε μια επαγγελματική πορεία δεκαετιών, μου έχουν τύχει πολλά. Να κοπεί η εκπομπή μου όχι, αλλά μου έχει ζητηθεί και έπρεπε να αλλάξω και να στήσω τρεις εκπομπές μέσα οι δύο σεζόν... Πώς να βρεις συνεργάτες; Πότε να να προλάβει να δέσει μια εκπομπή, να τη μάθει ο κόσμος; Θέλει χρόνο», λέει στη Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved