Μάριον Μιχελιδάκη: «Με έχουν «αδειάσει» χωρίς να δοθούν εξηγήσεις»
Media

Μάριον Μιχελιδάκη: «Με έχουν «αδειάσει» χωρίς να δοθούν εξηγήσεις»

Για το αν υπάρχει αξιοκρατία στην τηλεόραση αλλά και αν έχει νιώσει «αδειάσματα» μέσα στα τόσα χρόνια πορείας της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Υπάρχουν ουσιαστικές ομάδες;

«Μια καλή εκπομπή είναι η ευτυχής συγκυρία μιας δεμένης ομάδας με κοινό στόχο, εμπειρία και όρεξη για δουλειά. Η καλή ατμόσφαιρα στο γραφείο βγαίνει και στο γυαλί. Και δεν είναι κλισέ! Είναι απαραίτητη εξίσωση με σκαμπανεβάσματα και, αν βρεθεί ισορροπία, το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια όλων. Στην τηλεόραση ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»

Εχετε υποστεί σκληρές ή ανέντιμες συμπεριφορές;

«Αυτή η δουλειά δεν είναι δρόμος στρωμένος με ρόδα... Εχει βέβαια συγκινήσεις, αδρεναλίνη, αλλά και ανταγωνισμό, αδειάσματα. Νομίζεις με τα χρόνια ότι φτάνεις κάπου και ξαφνικά βρίσκεσαι μετέωρος. Μου έχει συμβεί και χωρίς να δοθούν εξηγήσεις, ανέντιμα όπως λες»

Μετά από πολλά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση, βρίσκετε διαφορές στην ιδιωτική;

«Ο ιδιωτικός τομέας είναι πιο γρήγορος, πιο ευκίνητος η ΕΡΤ όμως έχει έναν τεράστιο μηχανισμό παντού που σου λύνει τα χέρια. Οσο για τα νούμερα, και στην ΕΡΤ που ήμουν ήταν ζητούμενο καθημερινά να έχουμε καλή απόδοση. Νομίζω ότι περισσότερο έχει να κάνει με τον τρόπο που επιλέγει ο καθένας να δουλέψει».

Υπάρχει αξιοκρατία στην τηλεόραση;

«Αξιοκρατία... Για παράδειγμα, να βρεθεί ένας γνωστός να σε συστήσει κάπου, να αφήσεις ένα βιογραφικό, να περάσεις ένα δοκιμαστικό και να σε πάρουν; Οπως περίπου γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα; Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ. Μου έχει τύχει, όμως να χάσω τη θέση μου, τη σειρά μου, από «συστημένους» που έπρεπε οπωσδήποτε να βολευτούν», λέει στη Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved