Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον Εισαγγελέα
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον Εισαγγελέα

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

H Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης.

Δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον Εισαγγελέα. Ταυτόχρονα, ο Κίμωνας δείχνει να μην την πιστεύει.

Ο Γεράσιμος στέλνει ένα δώρο στη Μαργαρίτα και της εκφράζει τα συναισθήματά του με πολύ πρωτότυπο τρόπο. Ο Κίμωνας είναι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα και το εκμυστηρεύεται στους γονείς του. Ο Σωκράτης ζητά συνάντηση από τον Μάνο για να του ανακοινώσει την απόφασή του σε σχέση με την Αγγελική.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved