Μαύρο Ρόδο: Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες για την Ελισάβετ στο μοναστήρι
Media

Μαύρο Ρόδο: Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες για την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Τι θα δούμε σήμερα, 7 Δεκεμβρίου, στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο

Όσα δραματικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πέτρου και το θάνατο του Ζαμάφτα στη Γερακιανή. Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα.

Υπάρχει εκεί κάποιο στοιχείο που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου.

Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Μαύρου Ρόδου, είδαμε:

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved