Έρωτας φυγάς: Το νέο για τη σύλληψη του Ιάσονα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη τη Μεσσηνία
Media

Έρωτας φυγάς: Το νέο για τη σύλληψη του Ιάσονα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη τη Μεσσηνία

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (7/12) επεισόδιο. 

Το νέο για τη σύλληψη του Ιάσονα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη τη Μεσσηνία και η Μαργέτα κάνει ό,τι μπορεί για να διαφυλάξει τη φήμη τους, σίγουρη για την αθωότητα του γιού της.

Βρίσκει επιτέλους τον μάρτυρα της δολοφονίας του άντρα της, της αποκαλύπτει όσα φοβότανε να μάθει για το χαμό του άντρα της και η Μαργέτα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα πάντα.

Μία αδιαθεσία του μωρού το οποίο η νταντά σπεύδει να πάει στο νοσοκομείο, θα κάνει τη Μαργέτα να πιστέψει ότι η Αλεξάνδρα το ‘σκασε από το σπίτι και θα αντιδράσει σπασμωδικά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος κάνει μια δεξίωση για να γιορτάσει την επιχειρηματική του σύμπραξη με έναν σπουδαίο επιζχειρηματία. Καλεί όλα τα σημαντικά πρόσωπα της περιοχής και φυσικά την οικογένεια Δεμερτζή...

Μια καινούργια νταντά έρχεται στο αρχοντικό, για να βοηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού, γεγονός που θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε αρκετούς... Ο Νικόλας θα πληροφορήσει τον Στέφανο για τη δολοφονία του Ζαφείρη.

Αυτός, δίχως να περιμένει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και βρίσκει αυτόν που ο ίδιος θεωρεί για δολοφόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved