Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα βλέπει μόνο τοίχο στον γάμο της με τον Παναγή
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα βλέπει μόνο τοίχο στον γάμο της με τον Παναγή

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος έχει ενώσει τα κομμάτια του παζλ και πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον κολλητό του στη φυλακή ή θα πάει κόντρα στην ηθική και στις αξίες του.

Η Σύλβια, πάλι, έχει αποφασίσει πως η ανταλλακτική κοινωνία είναι η αλλαγή που χρειάζεται το χωριό και έχει βγει στη γύρα για να αποσυνδέσει όλες τις ταμειακές μηχανές. Το ευρώ μέσα στα σύνορα του Πλατάνου θα αντικατασταθεί από καυσόξυλα, κάστανα, σεμεδάκια και ό,τι έχει ο καθένας ευχαρίστηση, με εντολή της νέας προέδρου.

Η Κατερίνα βλέπει μόνο τοίχο στον γάμο της με τον Παναγή και είναι πλέον σίγουρη πως δεν μπορεί να του προσφέρει τη ζωή που ονειρεύτηκε. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια είναι σίγουρη ότι θα αγοράσει το πανδοχείο του Κίτσουλα κοψοχρονιά, αλλά η διαπραγμάτευση με τον γιο του μακαρίτη θα αποδειχτεί πολύ σκληρή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Εγκέφαλος ετοιμάζει… πάρτι στο χωριό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια με το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Η Φιλιώ πάλι, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πιέζει τον Παναγή να μιλήσει στη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, ο Σίμος προσπαθεί, μάταια, να ρίξει στάχτη στα μάτια του Κανέλλου.

Η Βαλέρια πάει στην Αθήνα για να βρει τη Σουτζούκη και τον γιο του Κίτσουλα, στην Αθήνα πάει και ο Κανέλλος όμως, αποφασισμένος να μάθει τι συμβαίνει. Η Σύλβια ετοιμάζεται να φέρει… τσουνάμι αλλαγών στο χωριό και κάνει δημοψήφισμα, για να γίνει ο Πλάτανος μια ανταλλακτική κοινωνία, στην οποία τα λεφτά δεν θα έχουν καμιά θέση. Στο μεταξύ, η Κατερίνα αποφασίζει ότι δεν έχει καμιά θέση πια στη ζωή του Παναγή. Τι θα κάνει ο Κανέλλος όταν μάθει την αλήθεια για το αβγό Φαμπερζέ και τον μπακάλη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved