Η Γη της Ελιάς: Τα πρώτα πλάνα με τον γιο του Δημοσθένη και της Ασπασίας στη Μάνη
Media

Η Γη της Ελιάς: Τα πρώτα πλάνα με τον γιο του Δημοσθένη και της Ασπασίας στη Μάνη

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει.

Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια.

Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική.

Δείτε πλάνα από το νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, που προβλήθηκαν στο Mega Καλημέρα

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα. Ο εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο. Ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του Μάνου και της Μαρίνας. Η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved