Ιουλία Βελισσαράτου: Δείτε με ποιον δημοσιογράφο είναι παντρεμένη η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη
Media

Ιουλία Βελισσαράτου: Δείτε με ποιον δημοσιογράφο είναι παντρεμένη η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ιουλία Βελισσαράτου είναι μία πολύ ευχάριστη «νότα» στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μας ενημερώνει για τις διεθνείς ειδήσεις, κάνοντας πλάκα με την παρουσιάστρια on air.

Η δημοσιογράφος είναι συντάκτρια των διεθνών ειδήσεων του Mega και συχνά καλείται κατά τη διάρκεια της ημέρας να εμφανιστεί τηλεοπτικά για να μεταδώσει τα νέα από όλο τον κόσμο.

Η 49χρονη δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη εδώ και περίπου πέντε χρόνια είναι παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο του Mega Διονύση Βυθούλκα και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Μάλιστα, ανεβάζουν συχνά κοινά φωτογραφικά του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, τις εξορμήσεις τους στην ελληνική επαρχία αλλά και τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Η Ιουλία Βελισσαράτου είναι από τις αγαπημένες συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη καθώς η χημεία τους είναι εμφανής on camera. Συχνά κάνουν πλάκα και χαρίζουν όμορφες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες τους.

Η δημοσιογράφος είναι και μητέρα δύο κοριτσιών που βρίσκονται στην εφηβεία, τις οποίες έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της και συνηθίζει να μοιράζει τον χρόνο της έτσι ώστε να τα καταφέρνει σε όλους τους ρόλους της ζωής της, αυτόν της μητέρας, της εργαζόμενης γυναίκας και της συζύγου.

Όσο για τον επίσης δημοσιογράφο σύζυγό της, δείχνει να είναι απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του και να απολαμβάνουν μαζί κάθε χαρά της ζωής.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved