Η γη της Ελιάς: Συμβόλαιο θανάτου για τον Κωνσταντίνο! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από επίθεση
Media

Η γη της Ελιάς: Συμβόλαιο θανάτου για τον Κωνσταντίνο! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από επίθεση

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα!

O φόβος του Κωνσταντίνου για τα αντίποινα από το κύκλωμα ναρκωτικών του Κεφάλα γίνεται πραγματικότητα, όταν τον πυροβολούν και χαροπαλεύει.

Παράλληλα, η Αρετή συλλαμβάνεται για επίθεση στον Θανάση, ενώ ο Ισίδωρος κερδίζει τις εκλογές...

Ο Κωνσταντίνος, μετά τον γάμο του με την Ισμήνη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αυτό, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ και αιτία θα σταθεί η εμπλοκή του στο κύκλωμα ναρκωτικών του Δημοσθένη. Όπως θα δούμε προσεχώς, η κόντρα του συγκεκριμένου κυκλώματος με το αντίστοιχο του Κεφάλα, στην Αθήνα, συνεχίζεται με έντονο ρυθμό και έχοντας παράπλευρες απώλειες. Γεγονός που κάνει τον Κωνσταντίνο να φοβάται τα αντίποινα εναντίον του καθώς είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Δημοσθένη. Σύντομα, ο φόβος του γίνεται πραγματικότητα και ο συμβολαιογράφος βρίσκεται στο στόχαστρο.

Έπειτα από εντολή του Κεφάλα στήνεται ενέδρα θανάτου εναντίον του και τον πυροβολούν. Ο Κωνσταντίνος, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος όπου δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνονται τόσο η Ισμήνη, που περνάει ώρες αγωνίας, όσο και η Αστυνομία, η οποία εξετάζει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και αυτά συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Κι ενώ ο Κωνσταντίνος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, τον επισκέπτεται ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Λίγες μέρες μετά, ο Κωνσταντίνος ανακτά τις αισθήσεις του και ο Κουράκος σπεύδει για να του πάρει κατάθεση.

Ωστόσο, οι απαντήσεις που δίνει ο συμβολαιογράφος δεν είναι κατατοπιστικές. Ύστερα, ο Λυκούργος και ο Γιώργης έχουν μία κατ’ ιδίαν συζήτηση και ο τελευταίος τού δίνει διάφορες πληροφορίες για τα κυκλώματα που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και ειδικά για τον περιβόητο Κεφάλα.

Στη συνέχεια, ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος ήταν ενέργεια του μαφιόζου Κεφάλα και επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχε για τον γαμπρό του και η αγωνία του κορυφώνεται…

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved