Αυτή η νύχτα μένει: Νέος άντρας στη ζωή της Ζέτας - Η μεγάλη αποκάλυψη του Στρατή
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Νέος άντρας στη ζωή της Ζέτας - Η μεγάλη αποκάλυψη του Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha!

Ο Σταύρος, από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», κλήθηκε να προσαρμοστεί αμέσως σε έναν άγνωστο για εκείνον κόσμο: αυτόν της νύχτας.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο νεαρός και γοητευτικός πιανίστας του μαγαζιού αρχίζει να ερωτεύεται όλο και πιο πολύ τη Ζέτα.

Έτσι, λοιπόν, κάνει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να την προσεγγίσει και να σπάσει τον πάγο που υπάρχει ανάμεσά τους. Όμως, οι προσπάθειές του αποβαίνουν άκαρπες, καθώς η τραγουδίστρια τρέφει αισθήματα μόνο για τον Στρατή, κι ας έχουν χωρίσει. Τότε, λοιπόν, ο Σταύρος εξομολογείται σε έναν συνάδελφό του το ερωτικό ενδιαφέρον του για τη Ζέτα και εκείνος της το μεταφέρει. Η Ζέτα σαστίζει όταν το ακούει, καθώς δεν θέλει να μπλέξει με κανέναν άλλον μέσα από το μαγαζί και να φτάσει στα αυτιά του Στρατή.

Ύστερα, ο Σταύρος μαθαίνει για την παραπάνω αντίδραση και πεισμώνει. Τόσο πολύ, που αποφασίζει να τη διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσει στα άκρα. Παράλληλα, η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτά της για τον Στρατή και ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του. Όμως, η επιμονή της να σκαλίσει το παρελθόν του προκαλεί το έντονο ξέσπασμά του και φέρνει τη νεαρή γυναίκα μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο Στρατής τής αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Μαρίνα και τον παράνομο δεσμό που διατηρούσαν, μέχρι που εκείνη είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Στην πραγματικότητα, όμως, κανείς δεν ξέρει αν αυτοκτόνησε ή τη δολοφόνησαν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Ζέτα αισθάνεται μπερδεμένη και βασανίζεται από νέα ερωτηματικά όσον αφορά τον Στρατή.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved