Η Γη της Ελιάς: Η Νεοφύτου δίνει spoiler: «Θα συμβεί κάτι που θα ταρακουνήσει τη Μυρτάλη»
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Νεοφύτου δίνει spoiler: «Θα συμβεί κάτι που θα ταρακουνήσει τη Μυρτάλη»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, για δεύτερη χρονιά, μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», υποδυόμενη τη Μαρίνα.

Η ίδια γι' αυτή τη συνεργασία και αποκαλύπτει κάποιες από τις εξελίξεις που Θα δούμε άμεσα...

Για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστείς στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Πώς κυλάει αυτή η συνεργασία;

Αυτή η συνεργασία κυλάει απίστευτα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στη «Γη της ελιάς». Είναι όμορφο να ξυπνάς και να χαίρεσαι που πηγαίνεις για γύρισμα. Περνάμε όμορφα, με ωραίους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ποια στοιχεία κάνουν τη σειρά να παραμένει τόσο αγαπητή στο ευρύ κοινό;

Είμαι ευγνώμων που το κοινό μάς αγάπησε, γιατί χωρίς την αγάπη του δεν υπάρχει επιτυχία. Ξέρεις, η επιτυχία είναι ομαδική. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που έχουμε όρεξη να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Είσαι θετική, αν και εφόσον αποφασιστεί, στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου;

Ακόμη δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε για τρίτη χρονιά, αλλά αν ναι, γιατί όχι; Νιώθω ότι μαθαίνω πράγματα από αυτή τη συνεργασία, έχω απίστευτες εμπειρίες και συγχρόνως με εξελίσσει.

Υπάρχει κάποια σκηνή, κατά τη διάρκεια των δύο κύκλων, που σε έχει δυσκολέψει;

Δεν θα πω ότι με έχει δυσκολέψει κάποια συγκεκριμένη σκηνή, αλλά ότι υπήρχαν σκηνές που με έβαλαν τρεις φορές στη διαδικασία να σκεφτώ, να ερευνήσω την ψυχολογία ατόμων που πέρασαν κάτι, ώστε να μπορέσω να φέρω εις πέρας ένα αποτέλεσμα κοντά στην αλήθεια του ρόλου. Μία από αυτές ήταν η σκηνή του παραλίγο βιασμού και του φόνου που διέπραξε η Μαρίνα.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Σωκράτης ανακοινώνει στον Μάνο και στη Μαρίνα ότι εγκαταλείπει, προσωρινά, τη διεκδίκηση του κοριτσιού. Ποια στάση θα κρατήσουν από 'δώ και πέρα;

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακουφίζονται από την απόφαση του Σωκράτη. Έτσι κι αλλιώς, θέλουν να προστατεύσουν την Αγγελική και πιστεύουν ότι την κατάλληλη ώρα και την κατάλληλη στιγμή πρέπει να μάθει αυτά που αφορούν τη ζωή της.

Η φιλία ανάμεσα στη Μαρίνα και στη Μυρτάλη θα δυναμώσει ξανά;

Η Μαρίνα και η Μυρτάλη θα έρθουν ξανά κοντά, θα συμβεί κάτι που θα ταρακουνήσει τη Μυρτάλη. Από εκεί και πέρα, η Μαρίνα δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τη φίλη της, απλά προσπαθεί να τη συνεφέρει, για να ξαναγίνει το κορίτσι που ήταν και αγαπούσε.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Να περιμένετε πολλές ανατροπές, πολλή αγάπη, μυστικά και σοκαριστικά γεγονότα.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved