Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης

Μαύρο Ρόδο: Η Αστυνομία εντοπίζει το πτώμα του Ζαμάφτα και επάνω του ένα αποδεικτικό στοιχείο. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης.

Ταυτόχρονα, η Αυξεντία αποκαλύπτει στην ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης, ενώ ο Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο...

Ο Σαράντος μαθαίνει διάφορα πράγματα για τον χαρακτήρα του πατέρα του και ξηλώνει όλες, τις αφίσες του. Η πράξη του προκαλεί έκπληξη σε όλους, αλλά εκείνος αρνείται να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο το έκανε αυτό. Στη συνέχεια, πηγαίνει να συναντήσει τη μοναχή Αυξεντία από την οποία ζητάει να του πει την αλήθεια. Εκείνη αρχίζει να ανησυχεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και λιποθυμάει. Αμέσως, όλες οι μοναχές σπεύδουν στο πλευρό της και προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Η γυναίκα ανακτά τις αισθήσεις της, αλλά αρνείται πεισματικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης και προσπαθεί να βγάλει μια άκρη με την καταγγελία που έχει γίνει εναντίον του Πέτρου και κατ’ επέκταση τη σύλληψή του. Εκεί, η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη. Ύστερα, ο Θέμης, η Κύρα και ο Βίκος συναντιούνται στο μοναστήρι και η επίσκεψη του τελευταίου βάζει την ηγουμένη Φιλαρέτη σε πολλές υποψίες. Από την άλλη, η Αγγελική, η Αλεξία και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα, ενώ το ίδιο σκέφτεται να κάνει και ο Πέτρος, θέλοντας να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι. Εντωμεταξύ, το πτώμα του Ζαμάφτα εντοπίζεται και επάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο. Γεγονός που δημιουργεί ανησυχία στον Μανόλη, ο οποίος δεν γνωρίζει πώς πρέπει να διαχειριστεί αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση.

Ο Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Ο δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα ορίσει ημερομηνία για την κουρά της. Εκείνη δείχνει ευτυχισμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ, αν και το μυαλό της είναι και πάλι στον Πέτρο. Οι τύψεις καίνε τη δόκιμη, που τελικά αποφασίζει να ζητήσει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της. Έπειτα, ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του και εκείνη ταράζεται, ενώ η Αυξεντία αποκαλύπτει στην ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Έκτοτε η υγεία της Αυξεντίας δεν αργεί να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, ανησυχώντας τους πάντες. Παράλληλα, η Γιάννα και ο Γιώργος έρχονται λίγο πιο κοντά, ενώ η είδηση πως η Αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφτα πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης.

Αργότερα, ο Λευτέρης βλέπει την Πολυξένη και τον Θέμη σε ένα τρυφερό τετ α τετ και σοκάρεται. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο μαγειρείο της Ευτυχίας και πνίγει τον καημό του στο κρασί. Εκεί, τον βρίσκει η Όλγα, η οποία τον ρωτάει τι του συμβαίνει και εκείνος της εξομολογείται μία ιστορία από το παρελθόν. Την επόμενη μέρα, ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική, η οποία αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πέτρος κατηγορεί τη μητέρα του ότι εξαιτίας της διαλύεται η οικογένειά τους, ενώ ο Θέμης τον αποκληρώνει, με σκοπό να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved