Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος διψάει για εκδίκηση: «Σκοτώστε τον Πέτρο»
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος διψάει για εκδίκηση: «Σκοτώστε τον Πέτρο»

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο Βίκος συναντιούνται μετά τη σύλληψη του Πέτρου και δεν αργεί να φουντώσει ακόμη περισσότερο η κόντρα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Άλλωστε, οι δύο άλλοτε στενοί φίλοι έχουν πολλά που τους χωρίζουν. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το πάθος τους για την Αγγελική.

O Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για τη γυναίκα. Ο πρώτος είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τον εραστή της, ενώ την ίδια στιγμή και εκείνος βάζει στο στόχαστρό του ένα μέλος της οικογένειας Καστρινού, για να εκδικηθεί τον Θέμη. Πρόκειται για τον Πέτρο, στον οποίο έχει αδυναμία ο ισχυρός άντρας και στο πρόσωπό του βλέπει τη συνέχειά του.

Ο Βίκος είναι σίγουρος ότι ο θάνατός του θα είναι η αρχή του τέλους του Θέμη. Στο μεταξύ, ο τελευταίος αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος και οι πρώτες υποψίες γυρίζουν στο μυαλό του σε σχέση με το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Παράσχος.

Κι ενώ κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, αγνοεί ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει. Σύντομα, θα δούμε τον Βίκο να δίνει εντολή δολοφονίας στους άντρες του εναντίον του Πέτρου. Όσο οι μέρες περνούν, το σχέδιό του στήνεται υπό άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, ο Βίκος αλλάζει γνώμη και ζητάει από τα τσιράκια του ναι μεν να επιτεθούν στον Πέτρο, αλλά να μην τον σκοτώσουν, θέλει να φανεί σαν εκφοβισμός στον Θέμη. Το σχέδιό του μπαίνει σύντομα σε εφαρμογή, αλλά με ολέθριες συνέπειες.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος. Μάλιστα, η πρώτη έρχεται πιο κοντά στο μυστικό της Παλιόβρυσης, δηλαδή ότι εκεί βρισκόταν θαμμένος ο πατέρας του Σαράντου, και βάζει φιτιλιές στον νεαρό άντρα. Τόσο, που τον πείθει να υποβάλει μήνυση στην Αστυνομία εναντίον του μοναστηριού. Ύστερα απ’ αυτό, ένας εισαγγελέας καταφτάνει για έρευνα, βάζοντας σε κίνδυνο την ηγουμενία της Φιλαρέτης.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved