Ράδιο Αρβύλα: Επιστροφή με το νέο έτος! Η ανακοίνωση στο Instagram
Media

Ράδιο Αρβύλα: Επιστροφή με το νέο έτος! Η ανακοίνωση στο Instagram

Το Μουντιάλ έφερε ντόμινο αλλαγών στον Ant1 με όλα τα προγράμματα να κάνουν μια μικρή παύση από το πρόγραμμα.

Ο τελικός του Μουντιάλ θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου και λόγω εορτών κάποιες από τις υπογραμμισμένες εκπομπές θα ξεκινήσουν και πάλι μετά την έλευση του νέου έτους.

Μια από αυτές και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του ΑΝΤ1 στο Instagram, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα επιστρέφουν ξανά στις 16 Ιανουαρίου.

"Breaking News! Οι αφορμές για πανηγυρισμούς δεν έχουν τελειωμό: Mundial, Χριστούγεννα και επιστροφή των #RadioArvyla στις 16 Ιανουαρίου!", σημειώνεται στην σχετική ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/Cl32Efkja9b


«Πριν το νούμερο ένα να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του “Ράδιο Αρβύλα” για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1 γιατί οι ανάγκες του μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν από το παιχνίδι αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που πρέπει να γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι είχαν ως αποτέλεσμα στο 20:00 με 21:00 που βγαίνουμε εμείς στον “αέρα” να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε δυστυχώς στο τέλος αυτής της εβδομάδας, χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας. Πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 19-20 εκπομπές, θα τα πούμε το 2023 μόλις τελειώσουν όλα αυτά γιατί μετά το μουντιάλ είναι οι γιορτές.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved