Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τον Παναγή να τη χωρίσει
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τον Παναγή να τη χωρίσει

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τα γράμματα από τη Μυρτώ έχουν φέρει αναστάτωση, μιας και ο Τζώρτζης αναρωτιέται αν πρέπει να διαβάσει το δικό του ή να το καταστρέψει, ενώ την ίδια απορία έχει κι ο Θύμιος, ο οποίος έχει παραλάβει το γράμμα της Χρύσας.

Η Κατερίνα συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τον Παναγή να τη χωρίσει, αλλά εκείνος δεν φαίνεται πρόθυμος να τη «βοηθήσει» να πετύχει τον σκοπό της. Τα πάνελ φτάνουν στο χωριό, μαζί με τα πρώτα δενδρύλλια, και η Σύλβια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών.

Την ίδια ώρα, ο Σώτος είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, για να ξεμπλέξουν από τους εκβιασμούς του Εγκεφάλου. Θα συμφωνήσει η κυκλοθυμική… παπάγια να δώσει το μαγικό νερό με αντάλλαγμα να γίνει ο Πλάτανος διάσημος σε όλο τον κόσμο; Θα αποκαλύψει η γλυκιά «μπουγάτσα» το ύπουλο σχέδιο της Μυρτώς στον Τζώρτζη;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Κατερίνα συνεχίζει να τσακώνεται χωρίς λόγο με τον Παναγή, στην προσπάθειά της να τον κάνει να τη χωρίσει, ενώ η Φιλιώ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη νύφη της. Ο Κανέλλος, πάλι, ο οποίος έχει καταλάβει πολύ καλά τι έχει συμβεί με το αβγό, αποφασίζει να μη συλλάβει τον Ηλία και τον Σίμο, αλλά τους βάζει να δωρίσουν τα χρήματα που τους έχουν μείνει στο χωριό.

Ο μπακάλης, με πόνο ψυχής, αναγκάζεται να «χρηματοδοτήσει» τα σχέδια της Σύλβιας, η οποία θέλει να επενδύσει στην αγορά του πανδοχείου. Κι ενώ ο Εγκέφαλος ετοιμάζει τα χειρότερα για τους Πλατανιώτες, κάτι φαίνεται ότι ετοιμάζει και η Μυρτώ, αφού στέλνει από ένα γράμμα στον Τζώρτζη και τη Χρύσα. Τι έχει αποφασίσει να κάνει η γιατρέσσα μας για να τη σιχαθεί ο Παναγής μια για πάντα και να δεχτεί να χωρίσουν;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved