Ορέστης Χαλκιάς: H συμμετοχή του στο Μaestro ξεκίνησε από ένα like - Η κούκλα σύντροφός του
Media

Ορέστης Χαλκιάς: H συμμετοχή του στο Μaestro ξεκίνησε από ένα like - Η κούκλα σύντροφός του

Καλεσμένος στην εκπομπή Νight Out στο Μega το βράδυ της Πέμπτης ήταν ο Ορέστης Χαλκιάς, ο οποίος υποδύεται τον Αντώνη στο Μaestro και μίλησε μεταξύ άλλων πως προέκυψε η συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά αναφέρθηκε και στον έρωτά του.

Αρχικά, ο Ορέστης Χαλκιάς είπε για το Maestro που θα προβάλλεται στο netflix: «είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή».

Και συνέχισε: «Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Ορέστης Χαλκιάς στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA. «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό»

Όσον αφορά πως προέκυψε η συνεργασία του με τον Παπακαλιάτη, τόνισε: «Όλα ξεκίνησαν με ένα like του Χριστόφορου στο Ιnstagram. Όπως τόνισε: Είχαμε ανεβάσει ένα post μαζί με τον Γιώργο Μπένο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί σε μια άλλη σειrά. Ο Αντίνοος Αλμπάνης έστειλε τη φωτογραφία στον Παπακαλιάτη. Ήξερε πως ψάχνει δύο αγόρια και ο Χριστόφορος έκανε like στη φωτογραφία και μας ακολούθησε. Μετά από καιρό μας φώναξαν για κάστινγκ. Δεν ξέραμε ότι ήταν για το «Maestro».»!

Τέλος σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε: «Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τρομερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved