Σπίτι με το MEGA: Η Κορομηλά υποδέχεται τον Πέτρο Ιακωβίδη – Όσα κατέγραψε το MEGA Καλημέρα
Media

Σπίτι με το MEGA: Η Κορομηλά υποδέχεται τον Πέτρο Ιακωβίδη – Όσα κατέγραψε το MEGA Καλημέρα

Το «MEGA Καλημέρα»... τρύπωσε στα παρασκήνια στο «Σπίτι με το MEGA» και κατέγραψε αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.

Σε αυτό το «Σπίτι με το MEGA», στις 10 Δεκεμβρίου, θα τραγουδάμε non-stop!

Ένας από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, μας προσκαλεί σε μία βραδιά γεμάτη από επιτυχίες που όλοι αγαπάμε.

Ο συνθέτης, Πέτρος Ιακωβίδης που υπογράφει πολλά δημοφιλή τραγούδια των τελευταίων ετών θα απογειώσει τη διάθεση στο «Σπίτι με το MEGA». Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε: «Σ’ αγαπάω σου φώναξα», «Τατουάζ», «Οδός Τσιμισκή», «Μου ‘λειψες πολύ», «Αποτυπώματα» κ.ά. Επίσης, θα παρουσιάσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι «Να Να Να…Τραγουδώ για σένα».

Δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: η Josephine με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και οι επιτυχημένοι στιχουργοί Ηλίας Φιλίππου και Βίκυ Γεροθόδωρου. Special guest η Λένα Ζευγαρά. Ο FY έρχεται σε μία εμφάνιση-έκπληξη.

Το «MEGA Καλημέρα»… τρύπωσε στα παρασκήνια και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για την επιτυχία των τραγουδιών του και αποκάλυψε ποιο τραγούδι που έχει γράψει ο ίδιος ήθελε να το πει εκείνος και όχι ο… Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Είμαι χαρούμενος, αγχωμένος, συγκινημένος. Όταν έγραψα το «Πόσο» που τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είπα πως ήθελα να το πω εγώ», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Η Josephine μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καλό της φίλο, Πέτρο Ιακωβίδη.

«Τον Πέτρο Ιακωβίδη τον αγαπώ πολύ, αγαπάει τις γυναίκες, δεν το συναντάς εύκολα», τόνισε.

Ο Χρήστος Σαντικάι δήλωσε πως, «ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι «ψείρας», θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, το συναίσθημα με το παιδί δεν περιγράφεται».

Η αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα μίλησε για τον τραγουδιστή, λέγοντας πως, «είμαι χαρούμενη, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Μας περνάνε για δίδυμους».

«Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ένα χαμόγελο που φωτίζει όλη την πίστα», σχολίασε η Λένα Ζευγαρά.

Ο FY είπε πως, «είναι μεγάλη τιμή να είμαι καλεσμένος του Πέτρου Ιακωβίδη».

«Ο Πέτρος είναι το πιο ευγενικό και ταλαντούχο πλάσμα που έχω γνωρίσει στην 20ετη μου καριέρα», τόνισε η Βίκυ Γεροθόδωρου, πλέκοντας το εγκώμιο του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Θαυμάζω στον Πέτρο τον τρόπο που γράφει και που ελέγχει τα πάντα», σημείωσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Πέτρος Ιακωβίδης, τέλος, συναντούν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και στήνουν ένα μικρό… πάρτι τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved