J2US Backstage: Η αγχωμένη Μελίνα, ο «κρεμασμένος» Ιωάννης και μια μεταμόρφωση που συζητήθηκε
Media

J2US Backstage: Η αγχωμένη Μελίνα, ο «κρεμασμένος» Ιωάννης και μια μεταμόρφωση που συζητήθηκε

Διπλές είναι πλέον οι πρόβες που κάνουν οι συμμετέχοντες του J2US

Το άκρως επιτυχημένο show του Νίκου Κοκλώνη που καταφέρνει παρά το θεριό αντίπαλο Μουντιάλ να κρατάει πολύ καλά νούμερα και να τερματίζει πρώτο στην εκτός αθλητικών κατηγορία, σιγά σιγά βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του.

Πλησιάζοντας ολοταχώς στον μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα ζευγάρια πλέον τραγουδούν όχι 1, αλλά 2 τραγούδια και αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά για όλους. Τουλάχιστον το ένα από τα δύο το απολαμβάνουν ιδιαίτερα αφού είναι προσωπική επιλογή του κάθε διαγωνιζόμενου και όχι της παραγωγής.

Διπλοί στίχοι, διπλά χορευτικά, διπλό άγχος θα λέγαμε αν και τουλάχιστον εντός του στούντιο του J2US αυτό δεν βγαίνει και όλοι παραμένουν χαλαροί και με μια fun διάθεση, όπως ακριβώς ξεκίνησαν.

Δεν λείπουν φυσικά οι συγκινήσεις. Σαν αυτή που έζησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης που επέλεξε ένα κομμάτι που εκφράζει ολόκληρη τη ζωή του και δίνει ρεσιτάλ πάνω στη σκηνή τραγουδώντας ακόμα και κρεμασμένος ανάποδα! Δίπλα του η coach του, Μελίνα Μακρή, έφτασε αρκετά αγχωμένη αφού βρήκε κίνηση και καθυστέρησε και μπήκε στην κυριολεξία τρέχοντας από τη σκηνή χωρίς καν να αλλάξει την ώρα που είχε ξεκινήσει η πρόβα του πρώτου τους κομματιού. (Μέχρι να φτάσει εκείνη, τη θέση της για την πρόβα πήρε η απίθανη Ειρήνη Ψυχράμη η οποία πραγματικά θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά μια στροφή σε πιο παραδοσιακό ήχο).

Νωρίτερα, είχαν ολοκληρώσει την πρόβα τους, τόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, όσο και η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου (φορτσαρισμένοι αφού έλειπαν την περασμένη εβδομάδα λόγω των δικών του αγωνιστικών υποχρεώσεων).

Μετά τον συγκλονιστικό Ιωάννη - που καταχειροκροτήθηκε από όλους στο τραγούδι της δικής του επιλογής- σειρά είχε το ζευγάρι που είναι η χαρά της ζωής, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Απολαυστικοί σε ό,τι κι αν κάνουν τόσο πάνω όσο και κάτω από το stage. Ενώ πιο δίπλα το ζευγάρι Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα ετοιμάζουν μια τεράστια έκπληξη αφού η Λόλα για πρώτη φορά θα βγει στη σκηνή εκτός από την περσόνα της Λόλας και ως Αντώνης και πιστέψτε μας, δεν πρέπει να τον χάσετε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved