Δύο ξένοι: Αυτό είναι το θλιβερό τέλος της σειράς που δεν είδαμε ποτέ
Media

Δύο ξένοι: Αυτό είναι το θλιβερό τέλος της σειράς που δεν είδαμε ποτέ

Δύο ξένοι: Η συγκεκριμένη σειρά σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης όταν προβαλόταν μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Και δεν ήταν μόνο τότε, αλλά πολύ καλά πήγαινε και αργότερα όταν άρχισε να προβάλλεται σε επαναλήψεις.

Το τηλεοπτικό κοινό «αγκάλιασε» και λάτρεψε το συγκεκριμένο πρόγραμμα με πολλές ατάκες, ιδίως της Ντίνας Κώνστα ως Ντένη Μαρκορά, να μένουν μέχρι και σήμερα αξέχαστες!

Ωστόσο, πρόσφατα, ο Δημήτρης Αποστόλου, ο δημιουργός της σειράς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega Stories και έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και φυσικά ήταν κάτι που δεν το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Αποκάλυψε συγκεκριμένα πως η σειρά θα είχε και τρίτο κύκλο όμως αυτό δεν έγινε ποτέ με τον ίδιο και τον Αλέξανδρο Ρήγα να καίνε το σενάριο και να το απολαμβάνουν.

Ο τρίτος κύκλος δεν θα ήταν και τόσο ευχάριστος για την Μαρίνα Κουντουράτου που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εβελίνα Παπούλια καθώς και θα χώριζε και θα έβλεπε την καριέρα της να καταρρέει.

«Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις.

Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδια με τον Αλέξανδρο, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε», είπε ο Δημήτρης Αποστόλου για το τέλος της σειράς.

Τι θα βλέπαμε, όμως, στον τρίτο κύκλο;

Ο τρίτος κύκλος θα μας έδειχνε τους πρωταγωνιστές πέντε χρόνια μετά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Αποστόλου, οι δύο πρωταγωνιστές ήταν μαζί στο Λονδίνο, αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς έκανε σπουδαία πορεία στο θέατρο με τη Μαρίνα Κουντουράτου να αλλάζει τρόπο ζωής και να το ρίχνει στο διάβασμα. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν θα έμενε για πολύ μαζί.

Εκείνη θα επέστρεφε στην Ελλάδα αλλαγμένη, έχοντας αφήσει πίσω της το ξανθό μαλλί και τα πρωινάδικα. Το νέο της προφίλ δεν θα πουλούσε, πια, στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μαρίνα Κουντουράτου θα κατέληγε να δουλεύει σε κανάλια χαμηλής τηλεθέασης. Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία πορεία στο θέατρο, θα επέστρεφε στην Ελλάδα, με την αίγλη του επιτυχημένου σκηνοθέτη στο εξωτερικό.
Σύντομα θα αναλάμβανε την διεύθυνση ενός τηλεοπτικού σταθμού, θέση που θα του επέτρεπε να βοηθήσει την Μαρίνα Κουντουράτου να επιστρέψει επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε στο Mega Stories ο Δημήτρης Αποστόλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved