Media

Ξέσπασε ο Μπέζος για την Κιβωτό: «Χάνουν την ουσία, δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό, παραείναι»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους και αυτό έκανε για ακόμη μια φορά.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για όλα όσα έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα για την Κιβωτό του Κόσμου και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν με εντυπωσιάζει τίποτα πλέον. Δεν θέλω να κρίνω, γιατί όλα αυτά θα κριθούν δικαστικά, φοβάμαι όμως ότι όταν τα ιδρύματα γιγαντώνονται αρχίζουν λίγο και παρακμάζουν. Δηλαδή χάνουν τον πυρήνα τους, χάνουν την ουσία και το γιατί γίνεται όλο αυτό. Προσωπικά, γνώριζα βέβαια την Κιβωτό και την αποστολή της, δεν ήξερα ότι είχε τόσα παραρτήματα και είναι τόσο ανοιγμένη. Φανταζόμουν πιο μικρά πράγματα. Προφανώς έγινε ένας οργανισμός και νομίζω ότι έχει μεγάλη ευθύνη η πολιτεία γιατί πρέπει να τα ελέγχει όλα αυτά», δήλωσε ο ηθοποιός αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι είμαστε ανεξέλεγκτοι και ως ένα σημείο είμαστε ανεξέλεγκτοι, για αυτό και είπα για την ευθύνη της πολιτείας, που σημαίνει ότι μπορώ να γίνω και ανάλγητος σε μια περίπτωση και μπορώ να φτάσω στα άκρα εφόσον κανείς δεν θα με ελέγξει. Άρα είναι και πάλι θέμα της πολιτείας, δεν λέω του κράτους αλλά γενικότερα. Αυτό συμβαίνει παντού».

«Είναι πάρα πολύ σκληρό να χάνεις την εμπιστοσύνη σου και να μην υπάρχει τίποτα πια. Γιατί όταν βλέπεις έναν οργανισμό, ο οποίος επί τόσα χρόνια ήταν εκεί πάνω και δημιουργούσε ελπίδες, τον βλέπεις να καταρρέει και τον βλέπεις να καταρρέει παταγωδώς. Άσχετα από την δικαστική κατάληξη. Καταρρέει κοινωνικά επομένως αυτό δημιουργεί τριβές και είναι ένα πρόβλημα μεγάλο αυτό. Εγώ εύχομαι όλα αυτά να αποδειχθούν ότι δεν είναι αληθινά. Δεν αμφισβητώ καθόλου τις καταθέσεις των ανθρώπων αλλά… δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό. Παραείναι, παραείναι » ολοκλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved