Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Η Αργυρώ δεν είναι αποφασισμένη να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει»
Media

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Η Αργυρώ δεν είναι αποφασισμένη να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει»

Σασμός: Όσο το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, την εξέλιξη του γάμου της Αργυρώς και του Σταύρου αλλά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με το διαζύγιο, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δίνει spoiler, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρης θα μάθει για τον γιο του.

Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να ζήσει με τον Αστέρη;

«Όχι, δεν είναι αποφασισμένη να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει. Η Αργυρώ δεν χωρίζει για να τα φτιάξει πάλι με τον Αστέρη, αλλά είναι αποφασισμένη να φύγει από αυτό το γάμο και να μην είναι μαζί με έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένη και δεν την καλύπτει».

Αν ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη, θα αποκαλυφθεί και ότι το παιδί είναι του Αστέρη;

«Κάποια στιγμή φαντάζομαι -για να τελειώσει και η σειρά- θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα αποκαλύψει η Αργυρώ ότι το παιδί είναι του Αστέρη, για να το χρησιμοποιήσει ως στοιχείο στο δικαστήριο».

Νεκραναστήθηκε και ο θείος Παύλος Βρουλάκης μετά από είκοσι χρόνια...

«Οπότε υπάρχει και η λίγο πιο πατρική φιγούρα για την Αργυρώ μέσα στην οικογένεια, αλλά πρέπει να είναι προσεκτική. Φοβάται μην αποκαλυφθεί το μυστικό για τον πατέρα του Πετρή, καθώς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο θείος της. Τρέμει στην ιδέα μην αρχίσει ξανά η βεντέτα».

Οι ανιψιοί της Καλλιόπης Σταματάκη ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στα κτήματα του Αγγέλου, αλλά σβήνεται έγκαιρα και δεν ξεσπά πόλεμος;

«Αυτό πιστεύω κι εγώ. Στο τέλος, όλα θα φτιάξουν».

Λόγια αγάπης ακούτε από τον κόσμο στο δρόμο;

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας δείχνει την αγάπη του. Είμαστε κάθε μέρα στα σπίτια τους και έχουν αυτή την οικειότητα. Έχει αυτή τη δύναμη η τηλεόραση», στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved