Λουκία Παπαδάκη: «Η Κύρα είναι έξω από τις νόρμες της “κανονικότητας” του πώς είναι μια γυναίκα»
Media

Λουκία Παπαδάκη: «Η Κύρα είναι έξω από τις νόρμες της “κανονικότητας” του πώς είναι μια γυναίκα»

Μαύρο Ρόδο: Η πετυχημένη ψυχοθεραπεύτρια Κάρα Σπηλιώτη, την οποία ερμηνεύει αριστοτεχνικά η πολύπειρη Λουκία Παπαδάκη, είναι ιδιαίτερη γυναίκα. Απεχθάνεται τις επιβεβλημένες νόρμες και στηρίζει τις επιλογές της. Είναι σκοτεινή, τρυφερή και περίεργη...

Λατρεύει την οικογένειά της, αλλά δεν ήταν η συνηθισμένη υπερπρόστατευτική μητέρα και γιαγιά -ακριβώς το αντίθετο, νοιάζεται για την αυτεπίγνωση και αυτενέργεια όσων αγαπά.

Η Κύρα είναι ιδιαίτερη γυναίκα, καθώς έχει βάλει τους κανόνες της ζωής της μόνη της;

«Αυτή είναι η αντίληψή μου κι έτσι την προχωράω και τη μαθαίνω, τη ζω. Είναι έξω από τις νόρμες της “κανονικότητας” του πώς είναι μια γυναίκα, μια μητέρα. Κάνει λάθη, αλλά πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι έχει το θάρρος και το κουράγιο να στηρίζει αυτά που έχει επιλέξει. Βλέπουμε από την πορεία και τη σχέση με την κόρη της, ότι δεν ήταν η συνηθισμένη μητέρα. Όσο μεγάλωνε, βλέπουμε πολλά κενά στην κόρη της. Είχε μια σημαντική καριέρα, που εξακολουθεί να έχει».

Ψύχραιμη και αποφασιστική; «Είναι πολύ ψύχραιμη. Αγαπάει πάρα πολύ την οικογένειά της. Απλώς, έχει ένα διαφορετικό τρόπο να το δηλώνει, με άμεσες πράξεις και δράσεις και όχι με κλαψουρίσματα και μουρμούρα. Τυγχάνει κι εγώ να είμαι ψύχραιμη. Όταν ο άλλος αντιμετωπίζει μια δυσκολία, δεν μπορούμε να κλαίμε παρέα».

Η Κύρα με τον Θέμη και τον Βίκο είναι από την ίδια στόφα φτιαγμένοι;

«Όντως. Αυτό πολύ λίγοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι κόντρα ή μίσος. Είναι πολύ όμοιοι άνθρωποι και πολύ δυνατοί. Απλώς έχουν επιλέξει να διοχετεύουν διαφορετικά την ενέργειά τους και τις επιλογές τους. Η Κύρα δεν είναι υπόκοσμος, δεν κουβαλάει καραμπίνες για να επιβάλει ή να εδραιώσει αυτό που θέλει. Οι άλλοι το κάνουν. Η Κύρα σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή, οι άλλοι δύο δεν τρελαίνονται κιόλας. Σε ένα εμπόδιο έχουν λιγότερες αντιστάσεις».

Ο παράνομος δεσμός της κόρης της με τον Βίκο τη βρίσκει σύμφωνη;

«Η στάση της Κύρας είναι υπέρ της Αγγελικής. Το ζήτημα είναι ότι η Αγγελική δεν κάνει μια βασική παραδοχή: ότι είναι ερωτευμένη με τον Θέμη. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, τον αγαπάει. Σε αντίθεση με τον Βίκο, ο οποίος είναι τρελός και παλαβός μαζί της –ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του ερωτεύεται με τόσο απόλυτο τρόπο. Συν ότι συνδέεται από πολύ παλιά με τον Θέμη, κάποτε υπήρξαν συνεργάτες, φίλοι. Έχουν βαθιά σχέση. Δεν είναι ένας τυχαίος ο Βίκος, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Θέμη», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved