Media

J2US: Το σοκ της Σταυροπούλου και ο… Θανάσης, Σταμάτης Φασουλής: «Εγώ αποχωρώ»!

Gossip-tv Team

J2US: Να ανοίξει η γη να την καταπιεί ένιωσε η Βίκυ Σταυροπούλου εξαιτίας του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος για ακόμα μία φορά τρόλαρε την ηθοποιό.

Όλα συνέβησαν στη στιγμή της κριτικής για την εμφάνιση του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Λόλα μετά την εμφάνισή τους επί σκηνής στο Just The Two of Us.

Μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής για την εμφάνιση του ζευγαριού και ξαφνικά τον λόγο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου. Παρ’ όλο που ο Φασουλής είχε ολοκληρώσει την κριτική του για το ζευγάρι, ξαφνικά τη σταματάει και της λέει με έντονο ύφος, σχεδόν εκνευρισμένος: «Δεν τελείωσα αλλά δεν πειράζει», με τη Βίκυ Σταυροπούλου να αλλάζει δέκα… χρώματα όταν τον άκουσε να το λέει. «Συγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη» έλεγε και ξαναέλεγε η ηθοποιός νιώθοντας πολύ άσχημα. Βέβαια, αν και ο Σταμάτης Φασουλής το διασκέδαζε, έσπευσε να την καθησυχάσει ότι απλά την… τρόλαρε!

Μόνο που το πείραγμα δεν σταμάτησε εκεί για τη Βίκυ Σταυροπούλου που έκανε λάθος και αντί να πει Σταμάτης, είπε Θανάσης. Για ακόμα μία φορά η Βίκυ ένιωσε να αλλάζει χρώματα ενώ ο Σταμάτης Φασουλής έκανε πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το λάθος της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved