Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η Ιφιγένεια μαθαίνει πώς ο Μίλτος είναι νεκρός!
Media

Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η Ιφιγένεια μαθαίνει πώς ο Μίλτος είναι νεκρός!

Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Στο σημερινό επεισόδιο (11-12) η Ιφιγένεια μαθαίνει πώς ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και πατέρας του παιδιού της, Μίλτος, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας από τους Τούρκους. 

Η σειρά έχει αγαπηθεί ιδαίτερα ήδη από την πρώτη σεζόν της προβολής της το 2019, ενώ φέτος επέστρεψε με νέα επεισόδια, με εικόνες συγκλονιστικές και με το ταξίδι της Ιφιγένειας να συνεχίζεται με τον πιο σκληρό τρόπο.

Αυτό που βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια από το "Κόκκινο Ποτάμι" είναι εικόνες συγκλονιστικές, με κόσμο να υποφέρει, σφαγές παιδιών και μια εικόνα του πολέμου που σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί. Η Ιφιγένεια προσπαθεί συνεχώς να βρει τον Μίλτο, μιας και αυτό που θέλει είναι να τον βρει και πάλι και να πάνε μαζί στο Παρίσι, ώστε να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

Η Εσμέ μαθαίνει από τον Εμίρ ότι ο Μίλτος έχει σκοτωθεί και τον οδηγεί να το πει στην Ιφιγένεια, αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει. Το λέει τελικά στην Ελένη, που με τη σειρά της καταφεύγει στο Δημοσθένη. Οι βασιλόφρονες οργανώνουν επίθεση στη συγκέντρωση των Βενιζελικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γαλάνη. Η Ιφιγένεια και ο Λάζος δέχονται επίθεση από τον καπετάνιο του καϊκιού. Στην Κωνσταντινούπολη ο Ζαχάρωφ μαθαίνει για την επικείμενη άφιξη της Ιφιγένειας. Ο Δημοσθένης, που μαθαίνει ότι ο Μίλτος είναι νεκρός, αναλαμβάνει να πάει να ειδοποιήσει την Ιφιγένεια.

Δείτε το sneak preview παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved