Ευαγγελία Συριοπούλου για «Παράδεισο των κυριών»: «Και για εμένα η συνέχεια θα είναι μία έκπληξη»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου για «Παράδεισο των κυριών»: «Και για εμένα η συνέχεια θα είναι μία έκπληξη»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δείχνει ενθουσιασμένη με τον ρόλο της ως Μιράντα στη σειρά Ο παράδεισος των Κυριών και μιλάει για αυτή τη νέα δουλειά της που μοιάζει να την έχει ξεχωρίσει στην καρδιά της... 

Τι αποκαλύπτει αλήθεια για τη συνέχεια του ρόλου της; Διαβάστε τι είπε η ηθοποιός...

Τι σημαίνει για εσένα ο «Παράδεισος των Κυριών»;

Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά. Είναι μία σειρά με πολύ ιδιαίτερη θεματολογία, για τις ανάγκες της οποίας δημιουργήθηκε ένα πλατό με πολύ πλούσια σκηνικά που τα επιμελήθηκε ο Αντώνης Χαλκιάς. Ταξιδεύουν το κοινό, αλλά και εμάς τους ίδιους, σε μία άλλη εποχή. Δημιουργήθηκε ένας παράδεισος κυριολεκτικά!

Πώς μεταφράζεις αυτήν τη μεγάλη επιτυχία; Δεν είναι, Βέβαια, η πρώτη φορά που τη ζεις, αλλά θαρρώ ότι κάθε φορά έχει άλλη γοητεία.

Η επιτυχία δημιουργεί πάντα ευχάριστα συναισθήματα και έρχεται σαν ανταμοιβή των προσπαθειών και της σκληρής δουλειάς μίας ομάδας ανθρώπων, που εργάζονται για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σε ένα νόμισμα, Βέβαια, υπάρχουν πάντα δύο όψεις. Εκτός από τη χαρά, η επιτυχία φέρνει πάντα μαζί της και το άγχος της διατήρησής της.

Την περίμενες; Μία σειρά εποχής γίνεται καθημερινή, σε μία απαιτητική ζώνη. Δύσκολο εγχείρημα!

Το ένστικτό μου έλεγε ότι ο κόσμος θα αγαπήσει αυτήν τη δουλειά από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις που έκανα για τη σειρά. Οι λόγοι είναι πολλοί και η επιτυχία έρχεται πάντα ως αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σενάριο και όλοι οι συντελεστές, ο παραγωγός, οι σκηνοθέτες, οι ηθοποιοί και η ομάδα που εργάζεται για ένα σωστό αποτέλεσμα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η επιτυχία είναι πάντα ευχάριστη και εργάζομαι σκληρά κι εγώ προσωπικά για να τη διατηρήσουμε.

Η Μιράντα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου πορεία;

Κάθε δουλειά είναι ξεχωριστή. Όλοι οι ρόλοι που έχω υποδυθεί μέχρι σήμερα μου έχουν δώσει και από κάτι για την εξέλιξή μου ως ηθοποιού, αλλά με έχουν πάει και ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική μου πορεία. Η Μιράντα είναι μία γυναίκα που προέρχεται από μία άλλη εποχή και αυτήν την περίοδο της έχω δοθεί ολοκληρωτικά για να μπορέσω να δώσω σε αυτόν τον ρόλο τη διάσταση που του αξίζει.

Πώς θα εξελιχθεί αυτός ο ρόλος; Μία μικρή γεύση της συνέχειας...

Ούτε κι εγώ γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου. Η Μιράντα είναι μία πονεμένη γυναίκα και ελπίζω να λυτρωθεί από τα φορτία που τη βαραίνουν. Και για εμένα όμως η συνέχεια θα είναι μία έκπληξη.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved