Οι γιορτές φέρνουν αλλαγές στα κανάλια! Πότε σταματούν οι σειρές & πότε επιστρέφουν στη μικρή οθόνη
Media

Οι γιορτές φέρνουν αλλαγές στα κανάλια! Πότε σταματούν οι σειρές & πότε επιστρέφουν στη μικρή οθόνη

Τα Χριστούγεννα φέρνουν αρκετές τροποποιήσεις σε όλες τις ζώνες των σταθμών...

Η μεγαλύτερη αλλαγή, που είθισται να συμβαίνει τις ημέρες των εορτών, αφορά στην προβολή των αγαπημένων σειρών που φέτος σαρώνουν στους πίνακες της Nielsen. Οι παραγωγές μυθοπλασίας θα αποχαιρετήσουν για λίγο το κοινό και θα επανέλθουν το 2023 με καθηλωτικά επεισόδια και πολλές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα ολοκληρωθεί για το 2022 την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και θα επανέλθει στις αρχές Ιανουάριου.

Το ίδιο θα συμβεί και με το «Μαύρο Ρόδο», που το τελευταίο επεισόδιο για το 2022 θα παιχτεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

To «Maestro» έριξε οριστικά αυλαία χθες, 15 Δεκεμβρίου. Η παραγωγή μυθοπλασίας θα προβληθεί μετά στο Netflix και ο δεύτερος κύκλος θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Στον ALPHA, οι παραγωγές «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» πατούν pause την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» θα ευχηθεί στο κοινό της «Καλές Γιορτές» την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Όλες οι σειρές του καναλιού θα επιστρέψουν, επίσης, στις αρχές του 2023. Μάλιστα, τα στελέχη έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν ποιες από τις προαναφερθείσες θα πάρουν το «πράσινο φως» για του χρόνου. Ο «Παράδεισος των Κυριών» φαίνεται ότι θα ανοίξει τις πόρτες του και τη σεζόν 2023- 2024.

Στο μετερίζι του ΑΝΤ1, οι σειρές «Εκτός Υπηρεσίας», «Παγιδευμένοι», «Ποιος Παπαδόπουλος;» έχουν ήδη σταματήσει να προβάλλονται λόγω Μουντιάλ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, θα επανέλθουν με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 16 Ιανουάριου ενώ μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές στις ημέρες προβολής, χωρίς ωστόσο να έχει «κλειδώσει» κάτι.

Η ΕΡΤ1 θα κινηθεί στον ίδιο ρυθμό. Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» δεν θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 2 Ιανουάριου, με τα νέα επεισόδια να επιστρέφουν στις 9 του μήνα. Αντίστοιχα η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» δεν θα έχει επεισόδια από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου, επιστρέφοντας στη ζώνη των 20.00 στις 2 Ιανουάριου 2023.

Αυλαία θα ρίξει η παραγωγή «Μια νύχτα του Αυγούστου», που ολοκληρώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα με διπλό επεισόδιο. Από αρχές του νέου έτους θα δώσει τη σκυτάλη σε νέες σειρές, που προετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση.

Όσον αφορά στα «Τρία μίλια» του STAR, στις σειρές του OPEN και την «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ, τα τελευταία επεισόδια για το 2022 θα προβληθούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Στο διάστημα των εορτών, ίσως, προβληθούν κάποιες επαναλήψεις, ενώ το 2023 θα επανέλθουν με νέα επεισόδια.

Πηγή: Τύπος TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved