Παπουτσάκη: Ο απολογισμός για τη χρονιά που φεύγει και έφερε την αλλαγή στην προσωπική ζωή της
Media

Παπουτσάκη: Ο απολογισμός για τη χρονιά που φεύγει και έφερε την αλλαγή στην προσωπική ζωή της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll» και έκανε τον απολογισμό της για το 2022!

Η ηθοποιός ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day «Αν μπορούσα να πω κάτι για το 2022 θα ήταν το “γεια σου, πάρτα όλα δικά σου. Το 2023 που έρχεται εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό, με υγεία, με αγάπη, με αλλαγές και καινούργια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να μπαίνω σε καινούργια χωράφια, για αυτό και ξεκίνησα το τραγούδι. Πιστεύω θα είναι μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις».

Όσον αφορά τα παιδιά της είπε: « Τα παιδιά μου θέλουν να ανέβουν στη σκηνή, ειδικά ο μικρός τρέχει και τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο μικρός έχει το μικρόβιο αλλά ελπίζω να του περάσει.»!

Να σας θυμίσουμε ότι μέσα σ’ αυτή τη χρονιά η ηθοποιός είχε τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή της, αφού χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά!

Και στην κάμερα της εκπομπής, Mega καλημέρα σχολίασε τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη!

«Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γιώργο Κιμούλη. Εύχομαι οι άνθρωποι να αλλάζουν και να γίνονται καλύτεροι», δήλωσε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved