Χαμός στο Πρωινό Μας με την βρισιά της Σολωμού όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte
Media

Χαμός στο Πρωινό Μας με την βρισιά της Σολωμού όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

Χαμός στο Πρωινό μας με την αντίδραση της Μαρίας Σολωμού όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνο Παπαδόπουλο, αν θα τη δούμε στα MadWalk με τον…Mente Fuerte!

H Αφροδίτη Γραμμέλη μόλις είδε την αντίδραση της Σολωμού τόνισε: «Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις;»!

Και υπογράμμισε σε έντονο ύφος: «Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση».

Η δε Έλενα Χριστοπούλου είχε αντίθετη άποψη και είπε: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις; Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved